[親生仔] Google Pixel 討論區 (89) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
你問香港Google ?
LM 等買7
I am speechless
未用過6,7
指紋最盡可以save幾多隻?
You can add up to 5 fingerprints
法馬18號朝落單仲未扣數寫22-31到
Price 有幾間128都係5千尾
初步試p7
叉住電咁用感覺上熱過p3 不過我p3係用bumper case但p7係全覆蓋case
暫時未出現過熱疾機
p6真心垃圾機
基本既電, 指紋, 散熱都做得唔好, 其他功能都係bullshit
7 pro今朝8點用到而家 上網 睇片 ig 連登 影咗幾張相 仲有27%
256好似乜馬都斷晒

零感特薄
taobao?
Yes, 之前Xperia1iii用日本野5舊水,日本無出P7pro, 淘左呢隻同質地90蚊有找。
巴打你1iii轉7pro有冇咩感覺
我想轉但驚無乜升級感/有啲地方差過1iii
P7低負載大部分時間都將CPU壓到頻率3位數
用大食D既都快變返少暖,但發熱情況大致收貨
全面升級,電量同發熱問題都好過xp1 iii好多,2部機之間仲用過zenfone 9,坦白講zenfone9開app速度係快過p7p, 但係p7p影相好過上面2部。隨手影以前會鬆郁蒙嘅相p7p都會幫你攪番掂

雪白咗好多!
即係都係上唔到網咁買wifi就得?
我就係掙扎緊換zenfone9/p7p/唔換
zenfone 9 with gcam
Zenfone9係一部好用手機 ,但無咁好玩,影遠影近都弱,但操作上同電量都比XP1III好好多,影相都唔比XP1III差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞