[親生仔] Google Pixel 討論區 (89) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
係google唔畀貨Amazon啫
Amazon d cs都係咁講 google點可能唔夠貨,不過唔俾Amazon真係蠱惑
之前有巴把share過淘佬uv貼,可唔可以擺多次條link
有無人喺Amazon度買玻璃貼
諗下可能轉白色算,256 hazel amazon幾乎無睇過會出貨
點解個個都覺得係google唔俾貨Amazon,而唔係amazon唔畀貨/賣你哋咁得意嘅

好似澳洲呢邊唔單止google store,真係是但一間電器舖行入去你都買得到, 但偏偏就係amazon冇貨

amazon剛剛先唔好似係英國定唔知邊鬼度畀人告柒佢主力推自己出嗰啲,唔賣競爭者嘅產品
More complicated than that
有直送啲馬咁啱都有送錶promo
Demand應該高好多
其實開頭見到大家咁踴躍,爭啲想開口問不如你哋自己開個au google account買完寄我到, 再DHL返香港, 應該上個禮拜已經玩緊部機

不過諗諗下一陣有咩事費事口同鼻拗費事賴嘢上身就算數
我老婆個friend而家去緊jb hi fi諗住由iphone x轉會p7

佢本身jb買嘢已經有5%off, iphone x trade到220, 再加trade機有300蚊coupon回贈, 加加埋埋平撚到半價入手

你見google一個update都可以咁大....邊敢買128
同埋買直送馬某程度都係貪佢退貨方便

Btw flashback to 當年好似nexus 4舊登好似都有團購
有個好處,可以長期訓練定期backup,部機冇乜野,包快
如果直送馬送到黎香港有問題既話係咪要自己食埋運費退貨?
所以我好似係第一個收到機, 都係喺度開吓箱share吓就算數, 都唔敢開口, 費事好心做壞事, 掘個窿俾自己踩
同問
picel本身有送3個月google 1 100gb, 唔夠咪再買囉, 又唔係貴百零蚊一年

我一開始又係怕死直接買咗512, 到而家習慣咗backup d相上cloud, 用咗十個percent都唔知有冇
睇習慣,我年年都續200G,都長爆
好似
幫你俾埋shipping label
/ 自己俾住先之後再揾佢地退
都見過

https://www.amazon.com/-/zh_TW/gp/help/customer/display.html?nodeId=GP8L6BMXBTJHKUJW
我最多都係片同相(貓)其他嘢(app/ game)其實一般, 不過pixel 7 p係我第一部冇micro sd嘅,所以先怕死

但而家又唔覺得自己用到咁多
我睇啲online shop都係無hazel 256,如果有真係諗住叫fd買完寄比我算
hazel 256 澳洲呢邊有啲痴線佬炒到上兩k, amazon邊到會正價賣畀你
咁睇黎唔洗自己俾,都好d。不過呢度又冇寫明退貨會唔會退埋之前買要俾既運費
我有部NAS既
可以影完sync去自己度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞