[親生仔] Google Pixel 討論區 (89) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
唉,唯有乾等。始終德馬最平
9 Oct訂DOME,今朝EMAIL出左貨
但係P7 Pro 就一D消息都冇
抽象圖嚟喎, 完全冇講到原來仲有一層黐咗喺嗰度
剛剛用銀行電話嚟玩咗吓個hold for me, 感覺上好似唔係我諗咁樣, 啲鳩鳩地

佢只會出行字仔不斷顯示對家講緊啲乜嘢, 冇得畀你揀1 2 3 4..

然之後又會無預警叫你聽個電話, 到聽嗰陣先發現仲係電話錄音, 只不過係對家講完咗一段到下一段中間嗰個gap為佢以為有人聽
google pixel watch個網有寫support邊到同邊d網絡
台灣只限台哥大
日本就最大個間NTT用唔到

真係CLS公司嚟
試左mon貼未?o唔ok? 如果好嘅可唔可以share
有冇巴打買咗日版
係咪轉sim 時disable camera sound 就得
嗰個係direct my call唔係hold for me

hold for me係有人接就通知你
唔裝最好
啱啱係SSP又見人係鬼域出大黑7 Pro,勿相認

今次鬼域個價有用-200網購嘅話只係7799包18個月水貨保養,個價唔算太離地,唔介意無mmwave 5G可以考慮下鬼域。

PS:鬼域有白色日版,日版有mmWave 5G,不過影相強制有聲

原來搞錯咗, 一直以為係同一樣嘢
用咗幾日,電量可以頂到一日,唔會無啦啦發熱,modem穩定性暫時正常,整體好過6pro

不過訊號接收都係偏弱,同13Pro差唔多
邊款貼/case好
請問咁多位ching,保養方面點處理?如果喺Amazon買,一年內有壞要寄返去?
Aida64
8 號德馬 落單 256 黑7p
開頭話18-24,依家話Arriving by Monday
但數都未扣

每日起身第一件事望電話睇扣數未 f5 個網
比amazon攪到痴左線了
I know that feel bro
想問你地有痴鏡頭貼?想問邊隻牌子?
後面?冇呀, 本身ringke個case都保得幾ok吓.
鬼域初時7499 重可以-200
係見佢加價好賤先唔幫襯
鬼域佛心價 256英馬快運都七千三
但加咗價就留比等唔切嘅巴打買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞