[親生仔] Google Pixel 討論區 (89) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
正常
暫時最長試過戴足22小時,100%>10%
cls 美馬12號落單
佢依家話12月頭先出到貨
Google 話最多24 個鐘咋
係咪即時扣數先寄giftcard,機就hold 到12月先出
有無disable tilt to wake?
鬼域mon貼質素如何?
咁又無wor仲可以cancel, 但依家無曬gift無理由去第二度買
我呢兩日試過standby 長過24hrs
開always on
24hr剩3-4%
我見宜家落單,佢寫giftcard 係即時出貨,宜家黑白256 pro都係estimate 11月頭
我熄左AOD

1400 fully charged
中間戴住出街4hrs
跟住就返嚟擺喺檯無郁過
隔日1700先跌到去13%要叉
6號order都未扣數...

公平咩
你咩色先
睇使用習慣,我放工番屋企叉到100,瞓覺戴住用咗1x%,起身至出門口會叉番滿
原來hold數同扣數唔同,我而家先知
我專登搵日dayoff試
平時都係朝早起身叉

standby time比我預期中長氣
我係英馬八號訂但無hold到數, 係咪可以打定輸數?
6號256
google本身個transfer?
The item is in advance shipping stage, once the item is dispatched, you will receive an email notification.

I can completely understand your concern
講埋顏色同埋幾多gb
今年今撚癲嘅 pixel都要等成個月先出到貨 但google store好似有貨 可能google畀好少貨Amazon
隔幾日收到Google store email講P7出左

你肯出貨俾我先得架
但又好難解釋到德法馬都有貨出香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞