[親生仔] Google Pixel 討論區 (89) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
英馬7號 前幾日問話12 月先出
尋日朝早一轉法馬今日即出貨DHL 話星期2 到
又快又平幾舊 傻閪先用英馬

有冇清試過鬼域個保養
如果正正常常,俾多幾舊有18個月保養都幾好?
咩色咩容量先
最後去淘塊hoda 貼,希望無事。
似乎Google派好少256機俾Amazon
最不解係如果唔肯定有貨,做乜俾人買先
改日期 先最大問題
有冇巴打試過pixel 7 pro root咗喺香港用5G?
正常網上生意手法喎,明知無貨都舐咗先
等到你就等,等唔到大不了退錢, 中間嗰幾日佢攞嚿錢去做乜都得

唔好話亞馬遜, 我喺澳洲某一間銀行都試過,星期五晏晝入3皮 cash, 半個鐘之後仆街有個朋友突然有急事叫救命, 我去返同一間銀行想攞返出嚟話唔撚畀, 銀行無現金, 我話係第二間拎得唔得, 個經理走出嚟串鳩我會lock咗ac等我一毫子都攞唔到, 直接過數都唔畀, 死都要放到禮拜一

結果我揸車去第二間排隊即場畀返我
唔係呀,就係數都唔扣。冇貨都開黎舔左先點會係正常手法呀,網店一冇貨都即close啦,唔驚俾人告咩。
你點肯定佢冇貨?
p6pro用過,側邊音量鍵有小小令個套邊凸起左,感覺造工唔多好,今次唔敢買。想知其實係個案定全部都係咁?
唔肯定ga,不過十幾日都唔出貨係咩問題
Watch lte香港無得用
仲有無人係英馬22-28oct?
有人訂咗先過你囉
買左Hazel 色白色7p 128各一,26號到香港
如果有巴打肯正價收其中一部可以留tg
如果無人要我就拒收遲到個部退錢
你係咪講緊lock 制同音量鍵中間果到?
係,感覺唔似呢個價錢嘅product應該有嘅問題
你Carousell放實有人要
退撚左佢啦 賣其實都煩 條友有乜問題都會煩你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞