【七月A-1 百合槍戰原創新番 瘋了都已經瘋了】Lycoris Recoil 莉可麗絲 (22)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
一講真島個個扯哂火 有冇咁誇呀
屌撚死佢
Ching姓神林?

神林果段野話真島唔止又勁又有型,想同staff一齊塑造成有魅力既角色
第4話ED後將受傷既手指俾流浪貓舔

如果無理解錯
原來事源係伊右群rt左條腐女畫師嘅真千同人圖雷到班大陸人(呢個畫師之前畫開真千仲被班大陸人鬧到鎖acc)跟住伊右群再up多句大家都中意🥦就迫到班人高血壓出征
始終真島既塑造最多只係幾頂癮
未算係好得人鐘意既反派
對觀眾黎講,佢搞到千束差啲死,對瀧千又拳打腳踢過,鐘意瀧千既人無咩可能會好鐘意真島
(最多咪唔反感佢,佢暴打過瀧千點會鐘意佢)
連同樣係松岡配既re0痴線佬反派都仲頂癮過真島
想做和事佬 但似弄巧反拙左
真島呢個人設對於個故事出發點係幾好 但比故事劇本帶爛左個角色
咁鐘意還鐘意 事實還事實既
伊右群又唔係神林,佢推d咩大家無理由唔知
個角色唔出都出左,身為staff唔通真係成世都唔提起咩
班staff想滅火其實最好就係有得神林自己單機,起碼唔洗中流彈

同埋而家西台灣人咩語言都鬧過哂,到時候咩地方既人鬧佢地都只當係有人搞事就仲好笑

再加上前幾日個角色榜真島拎第一,仲點說服到人地話唔鐘意佢既人好多,我真係唔知
你岩喎屌
慎入
失禮個講,真島拎到男配第一純粹係其他作品既男配太廢
個作者雖然噁心,不過伊右群retweet 係佢既自由
唔怪得會高血壓....
不過人地二創還人地二創,大家都無權唔比人二創
就好似以前D百合CP成日比官方BG CP迫害
只係宜家時代唔同調番轉
雖然唔鐘意,但感受過比大眾CP迫害, 都唔想調番轉迫害番BG CP既同人作者
你無錯,但第一就係第一,無得唔認,staff都睇到
真島廚又成日畫真千
不過開哂濾鏡咁睇覺得佢畫嘅chisato沒有靈魂
我開始擔心BD456其中一張封面有真島
杞憂民
其實比起播緊個陣都收斂左好多
係得番神林繼續毫無保留咁表達對真島嘅愛
不過我都有投俾真島,純粹作品愛
cafe5條友都唔到佢吧
唔會啦,除左神林其他人都好識做
足立radio不知幾醒,講左咁多野都無提過佢
松岡點睇都係佢友情請

佢都唔出聲就知乜事啦
哇屌 唔鐘意啊屌你老母

係既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞