【七月A-1 百合槍戰原創新番 瘋了都已經瘋了】Lycoris Recoil 莉可麗絲 (22)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
唔止係Dynamic vision 直情係mind reading
Lycosis 有齊

外掛級女主角
Lesbian
男villain輸
黑人
殘廢(雖然假)
白人係仆街
黑人打瓜白人

Woke到核爆

但邊有人會屌呀?
檢討下啦班woke virus死鬼佬
下下拍啲閪面 Karen 臭閪樣女主開外掛 然後男角個個弱智仔咁
黑人就搵埋啲騎呢怪選角
痴撚線
而家先22 到時仲記唔記得
Chisato根本newtype嚟

負反映+讀心術

「包、剪、揼」

「絕對要贏千束、絕對要贏千束、絕對要贏千束」
瀧奈心𥚃想著

那傢伙竟然這麼想贏我,嘛、就放個水吧

「咦....」
「咕~絲~絲」

天啊、這可愛生物到底那個星球來的
「啊~♡這裡,很舒服吧?」
憑著觀察對方身體既反應就知道對方既性感帶
瀧奈無了

又有人用外掛
射極都唔中
因為LR冇強行說教

而且冇用一堆屎去強迫我哋接受呢個係佢哋嘅「美學」

百合係美學、LGBT係屎嘅原因

係因為百合將兩樣美好嘅野放埋一齊昇華

LGBT係將兩舊屎溝埋一齊逼你接受呢個係「美學」
壓力爆煲的瀧奈老師與蕾絲風俗人氣第一的千束小姐

又有新故了

有多幾秒睇就好
@千攻黨
好似幾正
其實楠木司令係好人
如果第一集唔送takina去比千束就一定會比lilybell處分
千0要崩壞啦
應該唔會殺既 話哂Takina潛質咁好
楠木係閪面啫同廢啲

好人嚟

又俾老婆Takina又俾Chisato自由
漫畫加咗料話想佢哋互相學習吧
仲可以寫佢哋兩個都係孤兒互舔傷口

DA總部門口

「啊~又要回到這該死的地方」

「你們去夏威夷玩得真快活呢,都忘記了自己是Lycoris嗎?」

楠木司令淡淡地說道

「來到DA總部連制服也不用穿嗎?你真是個囂張的傢夥呢」
風希說道

「瀧奈你也跟着學壞嗎?我對你太失望了」
司令補說着

「對不起司令、我馬上去換上制服」
瀧奈急忙前往更衣室

「真是的,我讓瀧奈做你的搭檔,是想她學習你的優點,順便讓你學習她的優點,現在她盡是學習你的缺點,我實在對你太失望了,我已經決定把瀧奈收回」

「對不起司令,我會好好完成任務,請你不要收回瀧奈」

楠木司令冷冷的哼了一下就走了,只剩下低頭的千束和一旁的風希、櫻二人

「哈哈哈,這就是電波塔小姐嗎,一直囂張的電波塔小姐竟然會低頭」
櫻笑着說道

「你可要好好工作,否則瀧奈可回不了來」
風希對著千束說道

「要走了,別在這裏有的沒的」

說著便拉走了櫻
做乜要咬住人地隻手訓
「化學反應」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞