【七月A-1 百合槍戰原創新番 瘋了都已經瘋了】Lycoris Recoil 莉可麗絲 (22)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
金蛋級

足立條賤種俾佢掘咗塊油田出嚟
第三卷有 special event 優先販売申込券比班癲佬買晒
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=73316&snA=738

千束和瀧奈幼年的時候屬於“進攻安全部隊訓練課程”。評價從千束A+到D-。瀧奈B+ 到 D-,現在的隸屬關係在“特別警衛隊戰術部隊”和“特別警衛隊”之間略有不同,但它是指咖啡館Lyco Rico嗎?

雖然這張圖片中沒有顯示,但在 千束 9/23 和 瀧奈 8/2 作為生日(DA 註冊日期)之間存在 10 個月多一點的差異。Lycoris註冊號為LC2808和LC3023,相差215個。據計算,平均每月新註冊Lycoris約20個。

Cls

人事部到做
每月有20個新會然
其實唔難, 我公司都差唔多
又超出字數CLS 同上次比仲要多左字
就黎覺得真係放係第2度方便大家睇算,又唔會影響呢到既版面
P站?
https://www.pixiv.net/novel/show.php?id=18567120

臨急臨忙寫出黎可能唔係太好
感覺只係開左個頭而已
no R18 小妹真的唔敢寫R18寫得唔好請見諒
蕾絲風俗冇R-18有d反差萌
寫到一半有諗過放上黎問大家,比唔比佢地上床
(但我諗大家一定會想佢地上床)
我怕自己文筆唔好唔敢開車所以算了
天降青梅細個會唔會其實約定左要一齊Starlight
好甜,寫得好好
變左似係長篇小說既開頭

搞咩千束今日上trend
寫啦
好睇!
想睇後續嘅佢哋再約行街拍拖
呢到係可以再有2~3篇左右, 到時想上床也不是不行
不過開車交比呢到既老司姬們感覺會好D
再行下街街,再加D酒, 之後再進一步唔難
記得嘅 推得咁快
推特上面D人全部都唔知點解上trend笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞