【七月A-1 百合槍戰原創新番 瘋了都已經瘋了】Lycoris Recoil 莉可麗絲 (22)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
秋葉原感覺好食電波我就對唔到電波
等等
你係講緊phantom requiem for the phantom定係另一套唔知d 譯名邊套打邊套
我自己睇番就無乜所謂
唔洗深入研究鳩下鳩下輕鬆就算

好玩唔玩玩瀧奈
好想知呢個時間點嘅Takina問Kurumi借野係點問

講敬語定好直接
由Takina食Chisato粒糖個陣

Takina已經變咗壞女仔
另一套,都係gal game嚟

BG咁撚多套

同埋我講呢套其實都唔知叫百合定BG
「啊……唔……」
「怎麼樣?很好吃對吧。」
「嗯……千束很喜歡這個嗎?」
「超……超喜歡的。」千束往包裝袋裡伸手。

「啊……原來吃完了……」
「千束很想吃嗎?」
「嗯……可是沒有了……」
「不,還有一顆。」瀧奈把口中的糖推前,用門牙咬住,靠向千束的臉。
「欸?停!停!停!停!唔……嗯……」
有畫面
Tak1na to the moon
粒糖一定有問題
瀧奈唔係啲咁既壞女孩黎架
我懷疑係違法藥物,radiata快啲出任務救返瀧奈啦
好似有篇同人漫係畫個呢個情節
我偷聽到司令話瀧奈其實係千束上次任務嘅薪金嚟

近排DA太手緊要賣女仔俾個女色魔

極醜惡DA
第6集之後,直接搵支槍指住胡桃黎借
「吶、胡桃,借我玩具」
「咦,才不要」
「你說什麼?」
瀧奈掏出M&P指向胡桃

已經變咗校園欺凌個啲壞女仔
「吶、胡桃,借我玩具」
「吓?…我可借不了千束給你哦」
>/////////////<
要問店長借
髮色呢單嘢好似係我搞出來
果陣仲爭論緊究竟Chisat0係金毛定白毛
千束唔係已經係瀧奈既玩具黎
仲使借咩
咁Chisato 做仔應該會好d?
高科技跳蛋?
「喂,加奈,本週的朋友費呢?」
「抱...抱歉...」
「你是在少看我嗎?」
黑髮少女把被稱為加奈的少女的頭踩在地上
「瀧奈大人!請放過我!再給我幾天...!」
「嘖,這已經是第幾天啊?」
黑髮少女露出不悅的表情。
「那只好等你用身體償還了~!」
黑髮少女把少女壓在身下,粗暴地開始脫下少女的衣服。
「不...不要♡」

「好,cut!謝謝你們的合作!我會好好參考的!」
「喂喂,佐藤小姐你的漫畫怎麼會有這樣的劇情?」
白金色頭髮少女詢問佐藤小姐
「沒...沒有啦......我想找一點外快而已......」
「而且加奈你沒問題嗎?」
她貼近加奈小聲問道
「沒...沒問題的。倒不如說是瀧奈小姐的話我很可以...」
「嗯?你說甚...?」
「千束!快點來幫忙吧!」
「好~」

據說,D○site在之後的幾週,榜首都是一本封面是黑髮少女和白金色頭髮少女的百合本。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞