[F1漏洞師] F1 2022 日本站 賽後討論區 4

694 回覆
1 Like 9 Dislike

紅牛官網自己有呢張圖 正
星期一拎番office做wallpaper
NDV已經去細牛seat fitting,ig captions 都轉埋,唔通已經完咗Benz份合約
屌L佬件紅色小醜tee

純粹論車既,支周其實見得下人
成季有唔少都因為架車跪底而DNF,一係就比人撞到DNF
有冇人知拉利呢件Jacket原產地係邊度唉 屌 好驚俾人呃 求其淘寶貨賣千幾蚊唔知點分真偽
https://store.ferrari.com/en-pt/bombers-track-jackets_cod45666037505104765.html
zhou易玩過spin蛇咁多
起碼有3隊部車慢過佢果部
跟住麥記HAAS得閒又有一兩站發瘟
除時前面兩個退出就有分執
支周咁都剩係得6分其實都唔係好架啦
paul ricard回歸就好睇,得罪一家定得罪晒兩家
淨同隊友比
周同Spin蛇比,Spin蛇全輸比舒仔。
周開季全輸到而家有進步,都叫貼到堡子,間唔中好似仲前過堡子返。跑Q有時堡子都會脫腳

記錯左的話唔好打頭
兩家自己買飛入場再自備法包咪得囉
用法包往死裏打
上半季兩架車水平差唔多嚟講
唔計大屍戰術自爆嘅話
都好似仲差韋少少少咁
單場分站係有得鬥嘅 但真係穩定性唔夠
你爭世冠法國站個下都真係gg
唔計佢係某極權大國嘅人嚟講
以paid driver 水平嚟講算唔錯架啦
當然上年同佢同屆嘅有好多個比佢更值得上f1啦
去到年尾先完約
淨係睇分數對同志係有d唔公平
始終alfa自開季之後越黎越柒
負研發到而家正賽連AM都比唔上
Bottas 46分全部都係季初攞返黎
加拿大站之後成隊淨係得同志攞到1分(同期威記加埋都有5分)
同志季初未熟部車攞唔到分都算情有可原
到季中開始上力成隊車隊已經柒到變左下遊想攞分都冇咩機會
積分先會輸咁多比公公姐
加埋佢唯一威脅pourcharie f2又唔爭氣
同志點都值得有多年時間去證明自己
alfa真係唔知做乜越搞越衰
無人無錢
季中研發無力
但平治好似淨低一次FP1
唔知仲比唔比NDV揸
呢排租跑Q好似大部分時間都好過保子
平治唔係重有個Vesti咩
之前淨係傳過NDV可能係阿布扎比揸細牛
而羅臣揸大牛
但就冇傳平治點搞法
alfa架車衰成咁
有分算執到喇

睇下保子咁都只係得奧地利前囉到分
愛慢架車開季果陣係最接近賽例寫明既最低車重
當其他對手仲超成十幾二十KG
愛慢自然表現出好快咁樣啦
但其他隊隨住賽季既發展偷輕返架車
咁愛慢咪自然好似廢咗咁
再加上愛慢冇錢KEEP住研發
所以慢慢又會跌返落下遊碌車
畀Vesti試下囉,唔係養青訓做乜
平治既重點青訓都唔係Vesti
Vesti正常流程下年玩完F2就
咁會係邊個?Andrea Kimi Antonelli?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞