[F1漏洞師] F1 2022 日本站 賽後討論區 4

694 回覆
1 Like 9 Dislike
佢都捱好撚多年,時來運到,之後都係我麥浮浮沉沉到退休
個時康打架地球車真係佢都唔好意思同人講揸過
當年邊有人敢大聲講撐康
GP2 engine, GP2
當年呢兩條傻鳩 (特別係哥桑) 玩到咁耐都算經典
18年係叻第一年係alfa揸F1 表現都幾突出又屌打手機佬

之後就嘈應該係kimi玩多年比叻係alfa浸多陣先 定係直接升lec上大隊(拉利)都咁有實力
唔算啦 pay driver黎講佢兩個都算係最top
當年哥桑都炒得好勁,同埋兩條友係榜尾都玩內戰
不過差唔多年年都有分執咁
榜尾係19年開始姐 個陣係因為㗎車唔掂先落到去下面玩泥沙

17 18兩年佢兩個都係中游
下次再見到新車都唔駛post
哥桑當年喺蓮花好生猛㗎(尤其係2012年SPA),就算佢去哈斯第一年都仲有功課交,係哈斯部車越嚟越唔掂先搞到咁
咁紀錄係攞嚟破嘅
如果下年平治架車上返嚟嘅話咸點都執到場啩
7屆世界冠軍喎
1&1 想要德國腸車手,Haas 又唔想要mick, 又唔想要rookie

得返9堡
youtube堡有冇機?
老人家睇住凳親尾龍骨呀
youtube堡落場揸雞車輸比Ham 蛇既話一陣班喊狗仔話16年偷左佢個世界冠軍
YouTube堡都唔肯揸啦?俾喊蛇lap好冇面㗎喎
拍得住kimi 好似都執左10個podium
贏左即走場 點會比隻力㗎報仇
佢都唔想揸啦
應該唔係話渣就渣?

條頸無操既話分分鐘斷頸
smb 都冇斷,不過要痴到成頸運動膠布
latifi 囉, 又帶到資金入嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞