[F1漏洞師] F1 2022 日本站 賽後討論區 4

694 回覆
1 Like 9 Dislike
拉利迷過到嘅,Xavier 就難講
比垃利upgrade>負upgrade>再出現新問題>loop...
如果個 reliability upgrade 係 -ve
可能唔可靠所以要降低馬力
免費之前整返好個server先啦仆街
玩親crossplay都彈game
垃圾game架車完全冇grip,明明前幾集都唔係咁,嘥咗我幾百蚊
高質
hey GQ Lando Norris and this my 10 Essentials
https://youtu.be/MFtJvI6Lz9E
咁氣真係細牛親生仔嚟

而且宜家去下家對雙方都係最好嘅結局

真係真正嘅笑中帶喊
Andretti F1 entry 談判籌碼+100
法國就嚟搞(例行)革命

有關當局要做啲嘢轉移話題
好難得有個好車手係細牛咁耐
細牛既車手目標都係上大牛,所以可能得氣仔真心同車隊搞好好關係
係未得佢做到咁明顯賣廣告咁
我睇過其他guest冇咁hard sell
Perez - Force India
Gasly - AlphaTauri

你咁睇個感覺就fit曬
兩個都係用一己之力帶住地球組玩loser’s game
仲要帶到分冠返嚟

角田 同 Nyck De Vries
其實都係半主地位
一個係引擎商嘅帶嚟嘅
一個係大牛太子嘅同鄉

氣 就真係以一個客卿身份由大牛降班落嚟
係以一個冇光環嘅身份行到去最高點
威記呢個拉花靚喎,但唔知落場用唔用

https://www.instagram.com/p/Cj5qvEhNstG/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
2023 最矮組合

SMB 第一次出場就上POD
兩頂cost cap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞