[F1漏洞師] F1 2022 日本站 賽後討論區 4

694 回覆
1 Like 9 Dislike
pit exit著綠燈先可以出發
至於轉綠燈就係當最後一架車
過咗Safety car line 2就會轉燈
我已ORDERED
謝謝!

設計對白:

K Mag : 我而家趕住返酒店開會,不如我講底房number 你一陣上黎我幫你簽名?

圖:個女fans
我對於樓上個啲 comment 見佢講咩揸唔掂兩隊車已經笑左
心諗班友 2020 係唔係中晒廢炎昏迷左
揸住架蕉總排名第5上幾次台叫唔掂
依家賽事中途係唔係無左pit lane exit紅燈呢樣野?
全盛時期ric應該係全面+有進攻+1號車手既高級版既主席

都係一樣qualifying差d(咁當然好過主席啦) 但是正賽race management好好 仲要有埋進攻過車
你地成班ham sup jai 一齊 follow 左佢 twitter?
我係欣賞人地咁長情
Ric 唔係冇料,係俾麥記閪車閪人玩殘啫
下年19con 同志嗰堆冇potential ge都有位而佢又冇
有d憤憤不平
兇牙利站一過二精彩到
今年仲有幾次 late brake
不過一過二之後老麥話你今站食白軚啦

上場日本站起步爬五架車過埋牛奶?唔俾你入 pit 遲一圈先入,掟番你落去先
經過呢兩年我諗佢自己內心其實都想休息下,錢又唔係冇,不如番去農場抖抖又賣下 Ric 3 呢個品牌囉
妹你老
總之前過肥鳩契仔就要玩殘你
你話你係我信

仲有四場
只能講F1 車席從來唔係(亦唔應該係)單憑實力話事…
比支拿link & co 玩爛左係第二個原因?
冇啦 時不如我 始終一直都冇遇到一架可以有力爭wdc既車 仲要依家已經過左全盛時期
失賣波比想像中少。明明記得佢撞爛咗勁多end plate
無跟開,點玩爛?
冇啦 07年既安全車例先有
原意係想避免車手借安全車出動期間,快速駛過事故現場進站造成二次事故,所以在安全車出動的初期強行關閉維修站
其中一個係領克啲車被賽會加到最重膀
時不與我呢樣嘢周圍都係,唔止車壇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞