[F1漏洞師] F1 2022 日本站 賽後討論區 4

694 回覆
1 Like 9 Dislike
睇黑平試W14 concept
好似話會W14有返sidepod
即係冬測果部spec b?
唔知堅定流 睇外國傳話W14用牛sidepod
即係aston martin?
用返你個名覆你
屌你都廢撚事
其實F1成個生態好現實 大家都係expect要一上黎就揸到好表現 基本上個個有料年輕車手都係一上黎就有好表演

lec係alfa已經屌打手機佬
Max係細牛已經好sharp 上大牛第1場拎冠
素素係威記第1年就屌打單手佬
牛奶係mcl同辛斯55波
角田仔其實上年第一場已經拎到分 過埋大頭 vet
下年用返人地今年既野 即係已經落後左人地
不嬲都咁諗
red bull 今年咁早stablise,下年真係可以慢慢出牌
拉利︰去到季尾仲tune 緊副engine (reliability upgrade (?))
平治︰如果zero sidepod 真係壽終正寢,下季分分鐘又要再搵過setting
角田呢家最大嘅問題係唔夠穩定。呢樣嘢佢下年一定要改善
我咸呢係咪第一了?
黎緊依幾年又唔會改例 基本上每年㗎車都係base on上年㗎車去發展改善

當今年收皮好自然就會影響埋下年 仲要個curve未必係linear而係exponentially
係呀 佢有raw pace但是成日都好心急
保持單線行車,多謝合作
[深夜西車] F1 2022 美國站 討論區
https://lih.kg/3185478
想問Alex Albon 果下係抽緊咩
單線行車,意思是咪去新Po
Pm左你🤣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞