[F1漏洞師] F1 2022 日本站 賽後討論區 4

694 回覆
1 Like 9 Dislike
當年我哋成班喺呢度見證佢響地球組keep住攞分又上pod 而家話佢離開紅牛之後廢到而家真係
當時仲專登整張gif賀一賀
咪即係好似20年咸狗中招
搵羅素過去揸一樣咋嘛
有條友喺意大利fp1揸完架綠色車之後
第二日變咗揸架藍色車都得啦

以為driver’s lineup 無得臨陣換第二隊嘅正選車手
Brand strength (20)
Audience and reach (50)
Economics (30)
咸狗Brand strength滿分, Economics接近滿分
Audience分幾位F1車手都係得10幾
入左蕉隊一年,幫車隊改到架車可以同老麥 Racing point 死過
2019 年 21 站拎 91分
2020 年 17 站拎 181分
個年真係精彩,隻抽主席同辛斯仔,主席都係靠巴林站執個冠軍先過到四萬頭排第四

mola mola
車隊車手都視Championship如無物嘅話一個車手一年揸幾隊都得
所以睇返四萬年幾嘅貢獻
更加覺得鳩堡應該收皮
完全幫唔到車隊造部好車
一係有分,一係有錢
兩樣都冇,請你走人

其實即係叫垃利加碼?
保子q其實唔差
但關於周都贏佢幾次
好mean
舒仔已經唔係垃利人
但愛快過多兩年同audi一齊
垃利淨係得返hass做二隊
haas唔洗驚垃利會唔幫手
所以你見之前傳耶穌可能揸haas而家都冇曬聲氣
就係因為haas唔洗再為左資源而要比個位垃利
垃利自己會幫手

但haas本身揸住德國贊助商唔小錢
所以點解有咁多風聲會傳鳩堡頂舒仔
就係haas一黎唔想幫人湊仔(細舒9成2024去audi)
二黎想搵個唔會成日炒車嘅德國佬返黎留住贊助
但今季撞到total loss左兩次又好難唔嬲
其實啲人話佢出走紅牛,我覺得跟本就唔明 F1 點玩
紅牛擺明當 Max 金童,四萬同佢咁高咁大玩到攬炒,車隊一定會兜左佢,話者好似 Webber 命運。
個時平治冇位,圖又唔會俾佢去拉利(佢14年完敗俾四萬),要走就要去有話事權車隊,蕉係廠隊咪去搏下
搏搏下見麥換平治引擎,加埋 Seidl 力邀佢咪去左老麥

老麥2021 受換引擎所限冇 token 大改架車, 架車係要 late brake 甩尾極限入彎先發揮到,同四萬完全相反,結果咪奶撚晒
到2022 老細當牛奶金童,架車就住佢改,叫四萬做試車手又點會有機會發揮

牛奶要人認同,最少都嬴番一場先啦
但1&1個sponsor應該跟人多過跟護照
呢個組合
Team Haas Suck My Ball
Haas啲德國贊助冇記錯係sponsor舒仔家族
四萬係21年Monza贏到都算係咁。
唯一想知車隊唔撚四萬的話,四萬有幾多場會前過牛奶返黎。

但同年牛奶落雨跌左個冠軍,就話左俾人聽牛奶未準備好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞