[F1漏洞師] F1 2022 日本站 賽後討論區 4

694 回覆
1 Like 9 Dislike
latifi 加拿大人黎wor [sosda]
smb都係冇玩1年姐 同埋仲有揸其他賽事
YT堡好似早幾年試揸FE
都話揸完頸痛
1&1 唔係跟mick既咩?
係跟hass 既咩?
同麥總一樣捉蟲
唔想番工既借口
可模以做我朋友
即係話舒仔呢兩場都無分就唔該一係拎多d 錢入黎,一係躝屍趷路
好似快啲
異曲同工

見到上面啲人笑鳩哥桑同SMB就知你地車齡尚淺
Gro同SMB新秀個時都係top嘅車手嚟
特別係GRO當年揸Lotas係拍得住kimi有10個pod

就算去到haas 17 18年都威到大半年keep住有分返嚟 係之後垃利低潮haas跟住一齊廢先搞到佢兩個好似小丑咁樣
比啲時間
架VF22只要比佢揸多年就會有成績
細舒同一架車揸第二年就會大爆發
即係完季之後架車唔更新
叻傳聞又食五格,今次係reliability upgrade, FIA agree俾佢upgrade PU, 跟住拉利可以用更進取mapping

https://twitter.com/vetteleclerc/status/1582684730927243264?s=46&t=AFGd64Hand9JKK6SAtr2Bg
當然
更新咗我舒點樣大爆發
主席直到比人炒之前都係pay driver

Btw 前兩站咁威威 會唔會美洲轉左去佩狗風火輪
我覺得牛奶係red bull ring podium 先係代表作
Scenario 7 push 盡格車
之後都係人地自爆上去
唔介意幫你收埋佢
4場比機會佢win 番下,如果唔係一班拉利迷過唔到聖誕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞