有冇人有睇換乘戀愛 (6) ?

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
唔怪得PD話過女參加者入面最擔心娜妍
熙斗根本就唔覺得自己有問題,淨係一味想娜妍改
成日小小事就放大嚟屌,我係娜妍都頂佢唔順
雖然我好憎奎敏,但睇完揸車嗰段嘅對比,我寧願佢揀奎敏算
換乘2既下半part先好睇
前半好悶 成日都係男一同娜妍 同埋心痛海恩有咁既待遇
X2 我而家覺得最慘係娜妍
彈幕有個講得啱,娜妍係海恩2.0
如果揀左奎敏,遲早又會被佢冷暴力,
最好兩個男人都唔好揀,娜妍值得更好
屌泰伊望住奈言偷笑然後又一秒變臉嗰度
咪係,點解要搞到海恩感慘
最憎冷暴力既人,口口聲聲話係為左對方好,但其實係插多兩刀係對方身上。
2舊都係屎

獨自快樂啦
韓國戀綜暫時得HS同換乘係神枱級
兩套共通點都係入住好長時間
所以班人會FD啲 多啲火花
熙斗同女四算啦
2個唔好出黎害人
娜妍係粗心大意啲 但個人好醒
而娜妍已經嘗試改變自己 放下哂身段唔還口
但都比熙斗繼續食住上日鬧夜鬧
同智妍依家曖昧實無限美
到真係一齊我諗兩個火星撞地球
父系戀人vs狂氣戀人
簡單gps一件生活小事
2段片已經好大分別
無法想像佢係點樣比人鬧法
嗰幕我喊得好勁
因為知係佢哋嘅最後一次見面 唔會有下次
當知道呢次見係最終嘅離別同要正式結束七年嘅感情真係好令人心噏
不過都算係一個好嘅closure嘅, 對海恩同169都係
睇埋今集 我可以肯定自己成季最憎嘅唔係169而係智妍
偷聽女二同男五講嘢嗰度真係好肉酸可唔可以唔好咁
女四後期真係好似痴線婆
好可愛嗰段真係sweet到要重複睇幾次
X2 好失禮,專登走去聽,佢真係好怕冇人要
仲要請極都唔肯走
睇完今集都明點解海恩係咁話169對佢嚟講好重要,雖然我哋觀眾見到前面嗰幾集169對佢真係好賤

但睇返佢哋以前去老撾嘅片都知道佢哋以前真係好投契,愛係真係愛,我都好認同男六講分手原因唔係因為海恩點點點,而係單純因為唔愛了。

其實我見169頭一兩集嗰陣已經係到讚源彬可愛,嗰陣我睇都覺得佢幾好,對比返熙斗係真係好好多,起碼把口識收,開始明白女二係咁喺度讚169究竟係讚緊啲咩只能夠話169自己高估咗自己嘅處事能力,以為自己對海恩仆街係對佢好,但對住海恩又講唔出決斷嘅嘢,搞到吊住人,去到尾先做返自己,最後一次有得約會先嚟唔捨得

佢哋一齊嗰陣應該真係冇食過啲咩好嘢,我估佢哋係大家互相由窮撚變到事業有啲起色,冇得好好咁收尾真係好可惜
本身覺得自己完全冇興趣睇佢地date
點知勁撚催淚
個陣同海恩一齊既奎民同而家好唔同
真係大家都變左,想要既野都唔同左
唔愛唯一既選項就係分手

曾經咁相愛既情侶
有一日拖手個陣得海恩拖住奎民
泰伊同智妍個date
笑到我仆街
兩個個樣都係屌幾時完
真係連元彬秀智都warm過佢地
究竟曾經既泰伊係鍾意智妍啲咩

本身都係冇興趣睇+1
估唔到係咁催淚
明明前面18集都唔鐘意奎民
睇完今集又對佢即刻心軟咗頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞