有冇人有睇換乘戀愛 (6) ?

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
留意番佢條裙都算係低胸
但冇嘢睇

又成日喺背後其他住客嘅壞話同是非
四圍去破壞人哋感情
呢啲人真係好恐怖
佢去熙斗房可能有d效果
搵錯對象
其實我覺得矮仔同海恩之前一齊個陣應該真係對海恩幾好同埋專一。如果唔係既話海恩未至於留戀到咁(對矮仔既遺憾),我諗佢以往既回憶都係開心佔多。
可能真係接受唔到海恩由一個世界得佢既乖乖女,變得貪玩。(我都覺失聯去飲酒好過分,信任冇左真係繼續唔到)
始終亦有可能海恩當中做左啲好過分既嘢冇人知。(見海恩飲少少都斷晒片)
當中矮仔有結都同唔到海恩一齊行落去,再復合個時海恩都話佢態度已經唔同左。會成日厭佢煩。

矮仔係仆街在真係絕過頭,絕還絕但成日都係佢面前flirt女,完全真係唔諗海恩感受,由鳩佢喊,講嘢又唔清唔楚。人地有新仔溝又唔撚準可想而知,矮仔幾憎海恩同埋以往對佢既佔有慾係幾大(我覺得矮仔有心做到出面係因為覺得海恩以前都冇尊重佢感受,所以就咁)

我就覺得佢哋根本大家對大家都仲有心結,根本要佢地自己兩個好好解開返先可以令大家正路返。
係叫熙斗入佢房
熙斗醉到面紅紅傻笑
最後搵啲雞毛蒜皮野同娜妍嘈交
完成一日行程
我覺得係因為海恩份人好好,人地對佢好會一直記得,加上分手後有放大同美化,先令我地有咁既錯覺。

前排由第一集開始追返,矮仔第一次同娜妍約會,問佢點解分手,佢已經係話因為ex唔識照顧人。但係事實就係佢當兵前80日先同海恩拍拖,而當兵2年黎海恩個個星期都搭4個鐘車,煮野食,送禮物畀佢,咁叫唔識照顧人咩?睇返源斌對比就知個時矮仔有海恩係好幸福,只係佢份人唔會記得人地既好,淨係捉住人地做錯既地方。見海恩成日話自己做錯先分手真係好心痛,希望佢可以快啲放低,拍一場畀人愛錫既戀愛
無錯,其實睇佢兩個講情史入面自己嗰part有幾forthcoming就知。矮仔好多嘢收收埋埋,會感恩會認錯嘅得海恩(矮仔送1支玫瑰畀佢都已經感動流涕,so9sad )。再睇埋節目入面矮仔啲言行,大致都睇得出實際係點。
前面講咗
唔係飲酒飲到唔見咗人
係海恩工作要飛 時差問題所以冇聯絡168
然後就俾168捉住依個位話海恩破壞信任

又幾似
海恩講埋出口矮仔無試過除褸比佢
矮仔唔除外套比海恩話怕凍都算
明知海恩怕凍 帶多件褸都唔識
唔覺矮仔拍拖嗰陣對海恩有幾好
海恩ig都有幾張story係車厘龜 勁cute
btw聽日就係新一集
ex約會雖然冇乜好期待
但如果聽日date完賢圭海恩都係互揀就穩了
有巴打知 入面有個BGM係結他彈幾個音 咁叫咩名 好想聽
我只期待真心話後翻去既交流
exdate之後既交流
唔知今次有咩新花臣呢我我要重甜
都想睇賢圭奈言既
但睇完張圖似果然翁多啲
聽日應該得賢圭奈言嗰對可以安心睇
我估𤋮斗娜妍戲份最重
一樣咁cute~
+1+1 最期待係真心話後交流!!!
希望海恩會send 短訊俾hunger安慰佢
Exdate 最想睇都係賢圭奈言
其他都還好
慘啦 翻譯表示要死亡

海恩勁可愛!!!
完全冇留意到呢一幕
罰自己要重睇呀
睇返海恩同熙斗個場date
原來海恩已經戴過兔仔頭飾勁得意
仲要唔驚玩海盜船 2個坐海盜船坐到好似係cafe傾計咁

一落冰場電兔咁+做gym食蛋白粉,熙斗註定變巴打~
原來海恩由個陣開始已經有講sweet guy
未重溫我只係記得溜冰場個幕!勁深刻,因為原本expect 海恩係會搵新人嘅feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞