有冇人有睇換乘戀愛 (6) ?

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
睇返海恩真係好真誠
起碼佢會誠實答啲問題
智妍奎民比人問做乜唔揀熙斗/娜妍係到死兜爛兜

智妍話唔係對賢奎有好感
賢奎聽到都真係得啖笑
我覺得呢個都係其中一個原因搞到男六嗰下惡咗咁多
https://youtu.be/T-eqaOx1lTM

事後採訪時間線推測。대박이네 진짜
睇完之後安心左啲
唔出奇 彬仔係男團寵嚟
好彩有呢個環節比海恩再睇清楚啲0.000000165
有句:第一個係來自慶州記者發問
係佢果句直頭話你講依啲關我乜事
佢依條女衰多口 唔識收口
但又唔係醒過人
佢講嘢feel到佢心地唔好 有啲心機正常 但係又咁撚蠢真係唔抵幫
真係 幾日姐 男六已經無啦啦同佢講我愛你
今集感覺
160條友又要保形象
海恩問佢做咁多仆街野 你有無諗過佢係隔離》有
海恩問我成日喊 你其實有無難過〉有
海恩問有無諗過可以再一齊》可能
最後果條問題心諗都去到last2次約會
你條癈柴一個message都無比人
一次約會都主動揾人,每一次都係人地揾你
都夠敢係全人類前面講大話

泰一如果玩柒你真係大把野問
但只少全場班女都唔係傻
但就有條傻鳩成日hard sell條癈物比人

跟住熙斗比條痴線婆當面落面果下
心諗:依條女真係傻的 好在咁多人都無揀佢

想睇160主爆黑化 原地自爆屌人
如果係真而智妍又知道
佢嘅型像180度轉變
變成阻止奈言沉船
又唔洗幫娜妍洗白
其實男一初頭識海恩個陣可能都係咁細心體貼
我有睇到有人分析話女4之前有約彬仔第2日一齊玩,可能賢奎都係隔離聽到。

所以賢奎聽到女4同佢講一齊玩時問:你同我?

跟住係房到問女4你同我講既同彬仔講既唔係一樣咩?女4先話佢無當彬仔係異性對待過,女4意思話佢邀請賢奎係唔同d,
賢奎先答佢我需要知?我點睇都覺得無分別

唔怪之得果晚彬仔係揀女4同埋無啦啦係房到提起彬仔
男1,4,5,6都俾彬仔收服咗
本季最大贏家
今季其實好難得好和平,成班好似friend咁你幫我我幫你
(比起直接屌男一,大家更傾向關心女五係一件好好嘅事)
最新果集大家感覺係男一都已講大話
大家都睇化左
係真既情況大逆轉
正!!!!
一定要一齊 plz
最初熙斗話同泰亦性格不合
結果依家fd到呢
所以彬仔 泰亦 熙斗 賢圭應該之後仲會一齊玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞