有冇人有睇換乘戀愛 (6) ?

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
睇黎節目組對最後一集好有信心先咁邀請觀眾
彩蛋基本 情侶登場要啦
唔爭再宣布有後續活動
成日都覺得個死仔包𥄫住海恩個嘴仔
有幕影到佢好似𥄫住海恩個嘴仔
仲吞咗啖口水
exactly!!!! cls
佢掩飾唔到佢個眼神
仲要海恩一望住佢
佢個眼神即刻向下望
然後先再望返海恩
Big6網民好似拎佢哋寫同人甜故寫得好開心...
不過老實講,佢兩個mental同physical層面嗰種「太極圖」式嘅match,又真係最絕嘅甜故材料。大概類似情色武俠類入面練藏密雙修/房中術嘅夫婦咁 (一個性格冰山+火系體質,另一個性格開朗+寒冰體質)。
如果真係咁 應該有個好結局
隔住個mon都feel到個眼神好熾熱
雖然智妍真係搞屎棍
但不能否認佢令海恩察覺自己感情
智妍喺度搞搞震令海恩知道自己對賢圭係鍾意,有好感(會妒忌就知咩事),而唔係單純約會放鬆心情(好似之前喺首爾咁)

ep18約會明顯見到佢哋有曖昧嘅氛圍,海恩都開始怕羞which頭兩次dating見唔到
即使係咁智妍都依然係最乞人憎個個
佢搞搞震都算 當賢圭教訓完佢一番,請佢走又唔走
仲要「誘惑」佢
大家有冇留意佢話飲多杯個陣既眼神同埋肢體動作?姣到癲
畀人落完狗頭鍘都重賴死唔走,想最後一撃,結果畀鍘多次...
啱先發覺又有另一套戀綜 友愛旅行 有無人睇咗+好唔好睇 叡娜幾靚女
又崔叡娜(誤1)又嚴泰雄(誤2),個節目幾有星味...
佢仲要撥一撥頭髮
成個身向前傾
然後問賢圭「oppa 你覺得點?」
係我地眼中都係
佢地三人行個日智妍啲說話真心難聽
海恩仲驚智妍誤會主動解開心結先
而智妍就一直扮講笑咁係海恩面前同奎民講野好曖昧
拉開個衫領姐
你話佢拉低件衫到心口就真係震驚啦
今集幾個萌點重睇左n 次
海恩小學雞既寫實畫,同後面睇日落相呼應
海恩逗貓個度,賢奎同佢影相,叫"海恩啦"
日落個邊海恩真係好靚唔怪得賢奎係咁望住佢,我係女都頂唔緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞