有冇人有睇換乘戀愛 (6) ?

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
奈言心諗 仆你個街 中撚晒伏
岩岩睇緊最新一集既開頭,智妍以為自己靚到迷到全世界,點知一下就俾賢圭玩到一棟都無,睇見賢圭玩智妍好爽,佢係完全唔怕你癲,最怕你唔玩,真係佢肯定係高手
娜妍都清醒
知道168係個點樣嘅人
佢之前以為168一心向住佢
智妍喺真實game問啲問題搞到個氣氛好尷尬 搞唔掂

笑住去發火係好得人驚 睇到彈幕話賢奎喺屋企嗰陣係狗仔 出到去係隻狼笑咗
仲有
佢對智秀 同 海恩都係講同一樣野
「有可能會改變心意」
對住個個都有可能會改變心意 = 咩都冇講過
最叻講廢話
「南熙斗正衰人!鄭奎民正衰人!」
臨尾佢收到短訊 知道泰亦仲係揀咗奈言個樣黑到
佢俾智妍講到以為奎民一定會揀佢而放棄咗泰一 以為實食冇痴牙 點知最後乜都冇 梗係揼哂心口
一開始海恩擺到明係因為169先參加節目
成程都明顯表達想同佢復合
賢圭可以4日令海恩咁動搖已經好勁
比着海恩之前咁想復合嘅心情 聽到呢啲問題一定好不容易咁話想
就係因為而家對賢圭心動 但又未整理好晒心情
先會用比較模糊嘅字眼話想
呢個對海恩來講已經好大進步
代表佢慢慢Move on緊完全擺脫169奔向賢仔係時間問題
同埋佢哋之前喺電話講分手 海恩性格都應該想好好道別 exdate應該就係好好整理心情嘅時間
頂又要等7日
曾經有見過下,唔知係咪果單
講拍攝之前有個女仔既ig泰亦每張相都會like, 跟住5月7月都有背景相似既出遊相之類啦

D時間線唔太記得
*毫不猶豫
單嘢有啲怪,都唔多肯定堅定流,個人偏向認為係流。個傳聞話遊樂園嗰個唔係奈言而係傳說中嘅真實女友,身型同奈言差唔多所以啲人認錯。但如果真係節目外有女友,肯畀條仔玩呢啲都幾「大尺」;而且後來有其他網民話,傳聞中嗰個女仔同癲妹一路都有IG互關,唔似係有尷尬嘅「襟姊妹」關係(起碼癲妹呢啲受唔嚟)。
5日對7年
會猶豫 會擔心hurt到賢圭
已經代表賢圭已經達到階段性勝利
賢圭只要淨低兩日繼續攻勢
海恩noona實揀佢
智妍正一搞屎棍
唔知做乜由上集開始係咁話奎民對奈言有意思
上次1V1傾計奈言都話奎民係好人,冇乜心動,但唔知係咪要再了解下
跟手智妍係咁講奎民有幾好,話泰伊揀奈言係因為最自在
「個陣我同oppa講揀最自在既人,所以就揀你」
奈言直頭話之前都冇咩但今日開始覺得好混亂
到今集奈言再話覺得冇乜意思,智妍仲係話緊係揀奎民
揀完奎民可以再諗,揀泰伊就冇得諗

到後尾奈言聽到智秀佢地講覺得泰伊勁真心佢先知
我諗係講緊佢知道泰伊有幾真誠
唔似矮仔其實只係想R人約會講野又遊花園冇句真心
但其實綜合返智妍估錯晒啲couple就知佢都on9加懶醒底
佢比男6叫入房傾下個時仲好得戚
以為自己得米有機會
所以最後要再問男6個心係點
個智妍話無當淋仔係男人果到好無禮貌
呢度男6其實都幾厚道係私下KO佢,其實佢係可以直接係廳到做
佢仲有問娜妍對泰e有冇好感
擺明係因為佢知個陣娜妍同泰e約完係冇
然後再問佢做乜抱

娜妍就出於禮貌講有心動
「隻揪ok,去後欄先,費事整爛人哋個場。」
露台揼春慘叫嗰度可以做今季名場面之一(搞笑取向)~
賢奎:我要知?

佢真心好正,一句ko重要講幾次
智妍完全駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞