有冇人有睇換乘戀愛 (6) ?

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
賢奎: 右邊有大海 左邊有猫咪 前面有누나
168同智妍都好乞人憎
168:假
智妍:搞小動作 冇禮貌

168玩真心話大冒險都不斷講大話,
行為同佢所講完全唔同
最記得佢有次霸住房同娜妍喺房曖昧,逼到海恩返唔到房要喺露台喊住吹冷風
咁多年感情唔再愛都唔會忍心傷害掛
真心話個個都想拉海恩出呢個大坑
泰伊 熙斗 娜言做到出晒面差未直講出口

智妍泰伊講得冇錯“真的瘋狂”
18集係咁搞破壞又話咩有蟲發人脾氣

咁多個最鐘意娜言同賢圭
而家諗返海恩仲要好怕凍
娜言定奈言
唔中網娜言同奈言都見過
viu都係娜言
我第1次睇係娜言就記娜言
唔同網
不知不覺得返兩集
已經好期待換乘第三季
智妍真係好黑人僧
啲嘴臉又衰
Day1只係覺得佢唔靚以為性格幾得意
去到濟洲島之後閪撚到
擺明因為無仔溝就發脾氣
唔抵得人地有發展就搞亂檔
戀綜八婆黎講都算第一人
你個名...
係架地鐵到見到隔離睇緊海恩 勁想同佢講好taste
不過鼓唔起勇氣搵佢搭嘴 佢仲好似以為我係偷竊
D發脾氣位真係好小學雞
佢係一個好好嘅朋友(好維護同關心海恩 同睇野都好清楚)
但唔係一個好伴侶
真 完全唔知有乜好嬲
同周輝一樣 做朋友好好,但一做情人就第2個人嚟
喜斗同智妍只係乍見之歡姐,講真今集都睇到智妍幾撚癲幾冇禮貌,佢只係未係喜斗面前表現出唔好個一面姐,但娜妍咁愛喜斗,就算喜斗對佢有時好差娜妍都好堅定咁表現曬俾佢睇。 換著智妍晨早散撚左。
佢兩個啲爭執,惡性循環嚟。本來呢,如果根據睇咁多集嘅資料,大概就係娜妍皮相光鮮實際乾物,日常生活無厘搭霎,成日要熙斗照顧執屎嗰啲嘢。呢啲唔係唔話得唔鬧得,但問題係日子耐咗,鬧慣晒就啲大男人老竇除積習難返,成日咩都鬧,樣樣都唔順眼。咁娜妍呢啲唔係低能嘅,加埋人心肉造,又讓又認錯又乜又盛,一次十次一百次,都係成日捱鬧,點都會反肚。

玩到上節目,就重死多二錢重。多咗換畫 vs 復合呢個重大決定,原本啲小學雞爭執就變成賭手賭腳,拎其他人嚟做工具人激對方。玩到咁所以收唔到科,而當中特別真係熙斗越玩越過份。原本都諗佢哋復合都未嘗唔可以一路嗌交一路白頭到老,但睇到近兩集真係唔得。咁玩法娜妍遲早屈到發癲,出人命都似。
幾時有下一集!!!好想快啲睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞