有冇人有睇換乘戀愛 (6) ?

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
7萬人上星期睇到1半好似都係5萬
大蠱惑機心好重,set晒劇本畀自己以為可以叫幾飛點都食得出,點知唔夠節目組玩。奸有奸輸。
今季換乘戀愛2女主角係咪海恩???

隆而重之,蘇威+紅油抄手跟住睇~
頂,深宵放毒!
為何深夜_______~
紅油抄手好似好正

威係Glen Scotia,微peat,夾小辣效果唔錯~
男5真係cls
嚟到尾段真係覺得佢對娜妍太唔公道太衰格。大佬唔好晾住人哋半天吊嘛...
睇完有啲明奎民係點諗
佢係節目入面一直想show個好成熟既印象比人睇
而佢都好想自己係一個咁成熟面面倶到既人
所以佢啲行動先係咁

有啲似討厭同ex一齊個陣既自己
鍾意同娜妍一齊個陣自己呢個貼心oppa既形象
所以唔會選擇返轉頭

但海恩其實幾明顯係冇乜變過可能會變到想出去玩,但佢大體性格係冇變
唉其實係好sad
海恩問下次係幾時
奎民冇出聲
之後都流馬尿
佢地真係意識到7年既感情要告一段落

sad到核爆
好feel到奎民突然間好遺憾 好可惜 嘅感情
睇到個心痛咗一下
韓同支網民有個睇法,幾buy:參考歷來戀綜set劇本人設算得太盡,到頭來玩到自己白果全餐+社會死,自作自受鳥。
而家覺得熙斗仲衰過168…
所以話其實演出者夠真誠其實就冇人會想鬧
前幾集見到佢成日係到扮成熟貼心大哥哥
唔想暴露自己弱點
反而好討厭

睇完呢集覺得可能其實奎民都唔係一個可以照顧到海恩既狀態
佢好迷戀自己既人設,好似智秀咁好抗拒過去
見到海恩喊可能佢自己都覺得好無措
始終睇佢地啲相佢地當年既感覺真係好真摯
真係好仆街
娜妍值得更好啊
「下次下次,下次大概可以」❌
「走先喇係咁先喇下次再玩啦」✅
我覺得佢未必係想因為想出名所以整人設
而係佢真心好想成為個種人
佢連鍾意同娜妍一齊個陣既自己都講埋出黎
但又唔係個塊料
搞到四不象
自信不足/自卑,到頭來「醜人多八怪」,sorta中二病覺得斯大林好型但學出嚟連28座大王都不如嗰隻,law lai jean。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞