[親生仔] Google Pixel 討論區 (85) 7 | 7 Pro | Watch | Tablet(明年)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
Pro 256 得 黑
Pro 128 齊

我 256 白/Hazel都ok
google store都送200 credit

點解今代咁平
之前話想搵鋼錶嘅

B09B2WWVBR
美森咁抵屌

Please note that the use of forwarding companies (and similar services) for this Promotion is prohibited. Participants must also provide the IMEI1 number of the Qualifying Product (Participants may be asked to provide a photo of the IMEI1 number).
我係買細機
1. 唔鍾意curve mon
2. 唔鍾意太大部
3. 霧面金屬靚D
想問買7既巴打係咪由6升級到7
有人一樣 不過我剩係要細機就得
3a
已從屯門出發上飛機過緊黎
S10+
仆街, 唔知係咪google落order hold 貨, whirlpool勁多人部電話琴日收到通知今日到貨, 今朝睇返tracking已經到撚咗屋企附近郵局, 但係突然hold貨唔出轉曬做聽日

得幾個區本身一早出咗車嘅無事, 仲係顯示今日到
聽朝一點解禁 差唔多啦 出貨!
Google store 訂左個殼出左貨
電話仲係 prepared for delivery...
最近心思思想買呢隻
有冇師兄用緊
突然之間本身琴晚收到通知應該係今日收到但今朝早無啦啦改成聽日嘅, 十分鐘前又變返今日喇喎, 奇撚怪怪
想問大家google store係幫襯邊區?我見佢話要當地地址,以為香港地址唔得先上左德馬𦉫
想買大家係邊區google store買送香港?我見佢話要當地地址,以為唔送香港先去德馬買。定大家係集運倉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞