[親生仔] Google Pixel 討論區 (85) 7 | 7 Pro | Watch | Tablet(明年)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
我訂完機先醒起7 pro係曲芒
即係好難搵貼

機套我想搵個有MagSafe嘅
但好似貴好多
magsafe貴少少啫, 不過我鍾意用透明殼, 所以冇用.

樓上有兩位巴多話好多都得,我都等緊推介曲面玻璃貼
Pixel 2手買6 好家6 pro 好?
經過上年6pro彎mon,依家應該求一隻UV都用到指紋,唔識貼UV嘅,可用dome,有晒神器,再唔係就寶狼全膠,不過就有黑邊,兩隻都有鏡頭位,上年U字,今年dome就圖形,寶狼未知
樓上巴打話唔洗, 大把玻璃貼貼到曲mon, 夠薄就得

希望平過whitestone
玻璃貼全膠有黑邊,全場應該得寶狼出咗
有冇條link可以睇下?我喺澳洲
Dllm, 唔解lock都算
仲要寄ad俾我
仲等我滿心歡喜開封email
岩岩有email同我講解封左
你地個個都打我尖
https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=657723456246&item_id=657723456246

唔UV就最好揀全膠,但都唔易貼,刮到手都攰

記得唔好用邊膠,另外有隻軟嘅UV都廢廢地
未貼嗰啲呢隻,刮到手都軟嘅意思係?
btw, 你畀我嗰條link我開咗一次, 想開第二次嗰陣俾我internet provider自動block鳩咗,話唔安全
我6pro呢隻
[url]39🔐PXBZ2BWbUG7🗝 https://m.tb.cn/h.U3ryoUq CZ3457 适用谷歌Pixel7 Pro钢化膜Google 6全胶高清曲面液态UV膜手机贴膜[/url]
我搵人幫手買咋
本身以為澳洲google store 都會有送earbuds/watch 點知冇, JB個2件垃圾就算啦
btw, 成個APAC google store 都冇賣新 nest wifi pro
全膠,其實即係普通嘅玻璃貼,但因為彎mon,佢唔似平面咁,你對啱位,放上去,佢就自己貼實晒

你要又起,再用個刮卡推,又起又推,頭都痛埋

仲有隻邊膠就廢嘅,得四邊有膠,袋多兩袋褲袋入晒塵

彎mon最好都係UV貼架喇,但要識貼,唔係聽筒/掣入膠水就gg,所以我都推薦dome,佢對比淘寶係貴,但有晒神器,睇晒片先痴,好難失手(唯一留意,記得照燈前,對返正個位),同埋dome張貼同膠水真係靚啲嘅
都算好彩,我見好快又冇返
買部全新6a都係2K咋喎
除非你必需wireless charging
Agger, 之前我都嫌whitestone麻煩又驚自己手殘

但痴完落6pro之後真係無論手感、對曲芒嘅貼合度、指紋認唔認到等問題都好到心諗自己做乜之前又要痴tpu又要痴指紋有窿位果啲濕鳩玻璃貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞