[親生仔] Google Pixel 討論區 (85) 7 | 7 Pro | Watch | Tablet(明年)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
pixel4a >s22u >pixel7 都係Google 個ui正
頭1xxxx 簽帳額有4%回贈, 之後1%
其實呢幾日開左好多次,但都好快俾人掃左,應該係有人cut 單放返出嚟

btw 7 pro 256 snow 真係冇見過返貨
咁遲先落單
15 16咗好多日
不過送貨日期都係一樣, 同埋128 比較少人訂應該都安全如期收貨
國絲終於都買埋pixel
電話台大佬
但係唔知貼玻璃貼個效果會點
德馬送香港係咪要運費?
終於有了
成日crash
完全復活了
巴打收到個$300 credit未?
要出寄出先有.

平時上開個鬼佬forum今朝已經有人收到寄出通知.

有啲同我一樣7號買,有啲琴晚先買. 似係睇顏色型號同地址, 唔係購買嘅先後次序
爭部xperia/zenfone
諗住拎完$300再買多部7
有冇mon貼/機套推介?
屌,amazon轉信用卡入錯日期佢都照俾我過
但宜家又改唔到,又要等佢
佢話13-14號到, perorder offer好似到12號?咁斷估12號前都會寄出掛?一寄出收到credit你咪即刻再買囉

巴打係唔係澳洲?係嘅話去jb trade你部舊機, 除咗佢送嗰兩件垃圾之外再加你trade嘅價錢同三百蚊 jb coupon

而且如果你本身冇join google one plan嘅話好快啲去join 200gb或者2TB, 再然之後用佢個offer去買機有3%或10% google credit回贈, 計返差唔多送一年google one咁濟

不過好似有人話改咗條例, join完30日後先用得, 但又有人話一join就用到
7 pro 你想用玻璃貼就得返 whotestome
如果唔係就是撚但一張軟貼鳩就.

so far我暫時買咗ringke 軟貼同套頂住先, 等機到嗰陣時有得用, 其他再慢慢睇
巴打係雙修定咩?
邊洗 大把玻璃貼都unlock到
夠薄咪得
有乜好介紹?我見其他牌子鬼佬個個都屌到爆

定係四條邊黑色嗰種奇怪嘢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞