[親生仔] Google Pixel 討論區 (85) 7 | 7 Pro | Watch | Tablet(明年)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
就係因為咁我都仲未出手, 反而等澳洲呢邊有冇舖頭可以walkin買, 運費鬼撚到痴線, 我喺香港寄咗件兩kg嘅嘢過嚟都平撚過佢
話說黑色7 pro 佢條camera bar係一樣銀色定黑黑哋 啲片反光好難睇清楚

因為諗住如果落埋個殼 就淨係睇到條bar 咩顏色都冇所謂 但銀色bar好似靚啲
暗黑銀

如果你要反曬光見到自己個樣, 買白色

要bing bing就hazel
icic thx
因為英馬256 白色同hazel都冇曬
諗緊照屌黑色定轉128 hazel/白
我買512 黑pro, 感覺最安全

另外兩隻我嫌佢閃得滯

hazel 真係好睇過人之前我覺得勁核突, 但勁多youtuber吹到超靚, 我去jb見到實機感覺還好, 但絕對唔係我杯茶
nest wifi pro個樣勁似某隻白色,外殼硬硬地嘅香口膠
fossil咪有
靚過垃圾Samsung 啦
gift card行先
機要20號先ship
分別在邊🙈🙈
德馬7pro 256 冇埋obsidian
中核轉咗做a78
用咗Samsung 4nm製程
72個鐘了
android authority 話都係build on Samsung 5nm
https://www.androidauthority.com/tensor-g2-5nm-chip-3218342/
澳洲根本當人係狗,又冇上台優惠,又冇送嘢
解左個order都無左
pro 256 全部都冇得預訂了
點解要咁對我
重等緊aeon張wakuwaku
整唔見好過跌爆
抵d?
自在食埋迎新
A Google spokesperson provided Android Authority with the following response:
We purpose-built Google Tensor G2 for real-world use cases. Our final architecture, which includes 5nm, helped us reach that goal while increasing both performance and power efficiency.
俾之前啲新聞fake咗
不過希望佢用新嘅5LPP制程
samsung 5nm出名垃圾
之前咁多廠俾佢練 應該會有好啲yield嘅
除非LSI又穿櫃桶底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞