[親生仔] Google Pixel 討論區 (85) 7 | 7 Pro | Watch | Tablet(明年)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
琴晚發佈果陣條宣傳片有做呢個功能
日本7 pro Hazel點解無256 gb
AMAZON 仲未解我AC ...屌
請問喺香港用唔用到pixel watch lte?因為regional availability 無香港(?)
解完之後仲洗唔洗落多次單架
見到已經out of stock啦
應該要
見佢都cancel哂我之前既order
想問7 pro有冇aptx adaptive
咁11月到手當贏
7pro hazel
下...確認晒封我 之後解左唔認我張單?

咁點算!!!! 喺日森買咗 退唔退好
一般個隻heart rate應該有
只係無medic個隻

上面都有巴打講左,就算第日日本approve返都有可能用geo lock唔可以喺唔支援既地方用
遲早有啦
未approve姐
尋晚衰漏氣 冇扑鎚到
而家德馬已經冇晒pro 256 了
幾時會有返
等緊各大廠商出mon貼
7pro,有黑256呀
淘寶,寶狼有黑邊全膠,但佢6pro嗰張有鏡頭位,價錢都唔平,再觀望下先
我一落order就俾人lock acc再cancel order
我未有cancel email wo 係未有機
o你冇呢段嘢咩?入面寫明喎
Next year, they will reduce the bezels. They create this chucky watch to be able to easily improve each year.

sad but ture

下年一定會縮細條邊同埋會有43mm
好學唔學學埋蘋狗啲仆街野
所以我覺得佢今次pro機送watch都應該預左watch一定勁低銷量
寧願送出去 等人用先有feedback翻黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞