[親生仔] Google Pixel 討論區 (85) 7 | 7 Pro | Watch | Tablet(明年)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
訂MON貼果時無留意,原來訂左個一SET兩張部機今日到先拆先知
利申6A
德馬 7 Pro 256得返黑色
而家想直寄香港,德國朋友幫手redeem,但似乎唔得
我係up左BAND STATEMENT 同埋 遮剩後4個number既debit card正面相
仲未肯unlock
做唔到24小時內覆就唔好同人講會24小時內覆啦
我兩個AC 一個覆左叫UP ID CARD/水電費
佢啲要求好似個個唔同咁
我淨係話要水電單
希望唔會一陣又覆我話要埋id
我係up左BANK STATEMENT 同埋 遮剩後4個number既debit card正面相
佢一開始都係問我拎依個
交完話唔夠做要交埋單
正常係當detect到你login第二個region , Amazon app 會send個push畀你 或 email你, 核實身份 和 登入渠道.

你需要及時confirm的.

如果miss咗

就有機會lock account
好肯定無收過
我就有收過email同即時confirm咗
日版好似影相一定有聲,但係之前好似話佢偵測到係海外就會比轉無聲
買手機都要查家宅
唔得
可能就係呢個原因 lock咗
仲要係俾錢買

做雞要個客交證明
咁快你係東岸?
我18-19
Amazon?
正常
因為個邊好多盜用AC同信用卡所以要你驗證
我個ac同張卡用左幾年 驗條毛咩

Spigen最快都要11月中先出貨
日馬早買
凌晨order即日到倉
Pixel D 動晝真係好好J
日馬由星期四晚開始F5咗幾日都話冇貨

有大貨
快咗好撚多啦 掂一掂就unlock
殼係有但個mon貼冇
美馬條link我都係chok出嚟
https://www.amazon.com/-/zh_TW/gp/aw/d/B0B3CJHNZ5/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
鎖左account係咪會cut單?
個friend鎖左
我驚再用我個account落到時會double左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞