Steam儲Game唔玩 #28 等特賣=>萬聖節=>感恩節=>聖誕節

880 回覆
15 Like 7 Dislike
我都會建議...3~6不如睇片了解下講乜就算啦
3~5嗰期出得好密, 所以內容好大同小異, 仲要係2010-ish既舊系統, 我驚你會好厭, 劇情都...唔可以話特別好
你已經揀左劇情最好嗰幾集黎玩 (0, 1, 7)
利申: 0-7, 三隻外傳都有玩
打下電腦熟悉d兵種先
太快入pvp場我驚你比d疑似bug搞到棄game
用緊3080
點解決呢個花問題
其他GAME全部正常
唔該
咩牌子?
試下喺game入面閂HDR,或者fullscreen改做borderless
Geforce RTX TUF3080
花到咁
都唔知睇唔睇到D字
最衰係我退出左GAME
其他所有野都會花埋
不過夜少少試下先
唔該
開GAME即刻花?
TUF係牙石應該唔係咁流無啦啦花
如果唔係開GAME即花可能張卡壞
MON壞都有可能
可能只係你哩排剩係玩哩隻GAME以為哩隻GAME出問題
最好試多幾次先
確定係咪開GAME就花
等halloween sales
btw 其實點解Elden ring正價都仲平過fromsoftware一啲舊驚好似隻狼
唔係keep喎
比較返其他FS game.....反而好似係隻狼特別貴
唔知係咪隻狼既海外發行商 (=動視)既問題
係開GAME先花
唔開GAME冇事
開GAME即花?
係呀
佢係一load到入隻game個主畫面先花
咁真係GAME問題
又唔係新GAME都咁樣
一係試下去GEFORCE果邊改隻GAME畫面SETTING
唔好用最優化果D, 人手拉低佢
再入GAME試
去硬件台問啦
全部高手黎
關左HDR就正常入到GAME了
關左HDR就正常入到GAME了
人中之龍1有冇得自己漢化佢做中文?
我今日收到份評測請求
隻GAME係香港人整嘅
唔知好唔好玩
https://store.steampowered.com/app/2055600/XGAMER
有無人玩過e 隻?
好似牧場物語
同埋似有得溝女

https://store.steampowered.com/app/1158160/Coral_Island/
steam7個評價,大部份負皮不過都想支持,等你報告
可摸耳向dev反映下啲store text語癌好嚴重
先唔講啲文筆相當奇怪,克呢啲都算,typo好少事
但學支那叫戲、冊呢啲真係唔要得
建議搵番個translator或者reviewer去proofread下
Store text非常影響潛在客戶觀感,非常重要,如果你唔講我聽呢個係香港人整,唔做任何research嘅情況下單單睇個Steam page我應該會覺得支味濃唔開胃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞