Steam儲Game唔玩 #28 等特賣=>萬聖節=>感恩節=>聖誕節

880 回覆
15 Like 7 Dislike
新星島物語 (Mirror 2: Project Z)

仲有6個鐘有DEMO

唔知賣幾錢
班傻9台仔睇埋D假新聞話MIRROR廠走佬
如果有多人模式一齊用美少女休閒下就正
岩岩買左steam deck,都係等steam特價買算
key網做特價又關Sony咩事
做得reseller個價仲貴過官方/大舖(steam)咁仲搵鬼買佢咩
STEAM賣得貴係正常
因為
1.STEAM係最大果間最多人買
2.STEAM抽傭貴, F網會平得多
仲有3
F網通常得美區, 歐區等高價區同俄區(宜家應該廢左)
STEAM有好多種低價區
仲有其他game網賣steam key, 買完可以入返落steam account
查返原來係鵝牌,當我無講過
以前無知試過買
9成9垃圾/賤價驚黎
唯一一次中過算係比較好既係sleeping dog
有時想過下癮會賭錢抽獎心態咁去買個mystery bundle
唔得
Gog自家平台嚟
仲有cdpr出嘅game除咗喺steam買其餘一律係自家Gog平台key
寫明係steam key咪得
但佢想買Witcher基本上係得steam直接買呢個option
睇情況
睇果個平台支唔支援STEAM部野
好似XGP就話會支援(唔知支援未, 但好似有計劃)
一係就要裝WINDOWS
操作麻唔麻煩唔知
大部份網都係賣STEAM KEY
唔係會寫明
如果係UBI出嘅GAME好有可能唔係STEAM KEY
R星出都會
睇清楚
咁即係steam deck都玩到?!?!?
冇得咸濕玩黎把撚
估計GOG唔支援
但可以參考下
https://www.gotvg.com/node/9754
反正如果你要搞
自己去GOOGLE啦
如果你唔想麻煩
就唔好搞OR唔好買

STEAM DECK支援嘅STEAM GAME可以
https://steamdb.info/instantsearch/?refinementList%5Boslist%5D%5B0%5D=Steam%20Deck%20Verified
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞