Steam儲Game唔玩 #28 等特賣=>萬聖節=>感恩節=>聖誕節

880 回覆
15 Like 7 Dislike
獨立作品黎, 前作無影響
唔好買錯persona 5 strikers/魅影攻手, 係無雙類, p5無印版後傳所以故事接落p5r第2學期結局
想玩返類似天龍八部既遊戲,唔知咁多師兄有無介紹
刺客系列必玩一定係ezio三步曲
即係刺客教條2,兄弟會,啟示錄
不過成十年前,睇你接唔接受到
皇家版爽
唔會
想問下god of war同spider man remastered值唔值得買?
個人推介Odyssey
人地咪玩左
想玩一啲休閑遊戲 有冇推薦
黑旗啦,再舊啲啲操作唔流暢。
Euro Truck Simulator 2 揸住車聽電台遊歐洲應該都幾休閒嘅
Dorfromantik 砌磚+美術風格都幾平和嘅感覺

同埋睇你嘅休閒係包括啲咩 roguelike turn-based 卡牌 board game 解謎之類要唔要
講到呢類最近有留意到一隻叫ark既mmorpg,又係組團刷王
Borderland 系列以前幾個月就會跌到33折甚至25折,
今次隻Tiny Tina 一路企硬都係5折,
唔知買唔買好,
之前BL 不嬲只可以揀罐頭樣,
唯獨今次可以自己砌個角色出黎,有啲興趣。

另外見佢出左Tales of Borderland 2,
有玩過1,
BL 亦由第一集追開(雖然第一集up 乜已經唔多記得),
好想玩齊個故事,
但網上好低評價。

BTW,Steam 對手Epic 呢期送EA Star Wars Squadron。
兩隻都白金咗
god of war 一定值
Spiderman 就後期作業感重但主線劇情ok
等緊黑鬼蜘蛛俠特價入手
減完價都唔係好捨得買
玩住pokemon等聖誕算
依個系列等到3折都仲得
The Hunter call of the wild ,打下獵,睇下景,無咩壓力
GOG送terroir
https://www.gog.com/en/game/terroir
在首頁領取
限時3日
剩54小時

仲有上面果個Garfield Kart - Furious Racing
台仔要VPN先領到
香港唔知洗唔洗
KEY唔鎖區
cyberpunk 199 係咪時候買

驚佢出dlc時唔減本體
有無巴打想買 Project Zomboid 4-Pack?
我都1516緊

而家係咪最佳時機入手
依連gog版都減緊
半價都維持左成年 唔差在等埋冬特睇下有冇新低
終於買到侍魂,雷電5
正撚到
我一年前呢個時間買都係199
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞