Steam儲Game唔玩 #28 等特賣=>萬聖節=>感恩節=>聖誕節

880 回覆
15 Like 7 Dislike
一定唔係,隻game成日做特價,要入都唔爭在睇埋冬特有冇新史低
cyberpunk 係咪仲有好多問題?

見d人10月comment 仲話成日彈game
好 你啱

唔差在等多陣
少少bug 都好似仲有
成日開完技冇反應但照計用咗
如果部機唔係用WiFi 版
可以點set
全戰戰錘3幾時先有折
部機有冇Bluetooth?
有就跟官網教學set
可以插線/買多舊接收器
未用過ps,我手頭上係nsp 同Xbox
前者有時候啲掣唔match要手動set,後者無腦用
Xbox個trigger 真心c服
啱啱開始玩rdr 2,節奏真係有少少慢
用手掣玩好過keyboard ,但瞄準真心未慣刑
由雪山出黎都打咗3粒鐘,不過流程真係好順暢,
沉浸感好勁
呢隻game打主線有無100hr?
買有usb接收器嘅xbox type c手制
滔滔鍋 Rome好唔好玩?
主線差唔多65hrs
第2章之後好正
仆街,啱啱到城騎馬唔小心搞出人命
然後同班狗互射懸賞200鎂
本來想玩唔亂殺既save,有聽講過隻game有份善惡結局定榮譽度影響劇情
搞到又重新跑咗一次雪山流程
巴打想請教下 兩年前買咗
但揀繁中後佢配音出煲冬瓜
所以擺咗喺度冇玩好耐
想請問有冇方法做到繁中介面英文配音
呢啲對善惡值影響好細
主要靠支線同主線一啲決定加得多
有時幫下路人都會加
間唔時開下殺戒同打下劫都冇咩影響
不過基本上去到後面你都唔會想做衰嘢
因為你個心境會隨主角心境變化而變化
其實唔使重新玩
善惡值好易拎到
騎下馬見到啲路邊事件幫吓人就好易儲到
同埋善惡值平時只會影響啲商店嘅對白同少少支線嘅對白
影響得最大就係個結局
第6章之後做返好人就得
第6章之後好多加善惡值嘅任俾你做
humble choice抵唔抵買一年?
想問Total War: three kingdom 值得入手? $131 又唔係貴不過唔想玩一陣又擺左係度......似唔似三國誌13咁即時戰略?
Xbox game pass
brotato
想買巫師3 dlc等佢個next gen free upgrade
但巫師3我steam有本體獨立買平得果10蚊
Fresh Women
你鍾意高質素GAME+1就抵
唔鍾意就唔抵
11月以外都唔抵
唔鍾意D GAME果個月可以暫停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞