Steam儲Game唔玩 #28 等特賣=>萬聖節=>感恩節=>聖誕節

880 回覆
15 Like 7 Dislike
買左隻chaos gate玩左一陣
回合制戰棋黎講其實都算難玩
巴打有冇啲易入手嘅 TBS 推介?
點計易入手
其實我都唔係玩開回合策略,主要都係玩RTS
易過chaos gate
我暫時只係有玩佢同battletech
4X我唔太識玩所以都無點買

其實chaos gate話難似乎都係前期
主要係識走位同配裝
同埋唔好亂點技能點
買兩次Fifa 兩次都開唔到 退哂兩次
EA仆街死啦
原來Ubisoft D GAME可以轉去STEAM度,早幾日先知
感謝!
巴打想知點轉
你開佢個Ubisoft Connect就會見到
帳號同STEAM連結左, 但D GAME 點樣放入去STEAM收藏庫? 唔見有制射過去
我之前應該係開UPLAY 唔係UBISOFT CONNECT
開UPLAY下面就有講轉去STEAM
原來,個陣就係騎馬追完個目擊者返去
收唔切掣撞到路人,咁放心玩了
有腸少少,話後面幾嚴肅
咁佢二代係劇情末期,rdr1都係亞瑟視角?
呢到講緊add as non steam game咋喎
等我仲咁開心以為ubi自家platform送咁多game
有得俾你轉steam版咁著數
諗多咗,ubugsoft 恨不得你地用曬佢自家platform ,點會俾你轉到steam版
早2星期打爆機,update到patch 1.61玩左50幾個鐘無遇過game breaking既bug或者彈game。
偶爾有d幾好笑既細glitch。

不過optimization 都係差d,display card唔夠好會低fps
前幾頁個ching 講199依個價都成日做
都係睇睇冬季優惠情況如何
買咗RollerCoaster Tycoon 2
買咗bio4

玩住等重製版
2代係前傳
時間係2代->1代
1代就唔講啦 講咗就劇透
想入 2k21 / 2k22 玩 slam dunk mod
仆街仲貴過 2k23 減價
23 又未有 mod
有冇人入手文明6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞