Steam儲Game唔玩 #28 等特賣=>萬聖節=>感恩節=>聖誕節

880 回覆
15 Like 7 Dislike
年中40k隻daemonhunters做七折又公佈會有dlc
已入
Witcher3 HD版如果做得好下年可能投俾佢
如果鍾意起嘢,有心機學用佢個建築系統點用會好過癮,設計自由度高,擺時間心機落去可以起到好靚
但整path同terrain個系統唔係太intuitive,有時想做到啲簡單效果都要睇下Youtube教學,如果唔enjoy起嘢,純粹想好似zoo tycoon咁啲嘢會自動snap到齊齊整整淨係養下動物,就會快悶啲冇咁come玩
久唔久會有更新加啲無無謂謂嘅新嘢,例如遊客同動物會有新behaviour,間唔時會出DLC加新動物
都買得過嘅
賣曬
世一
純粹想睇吓動物行黎行去
起野難唔難
暫時剩係買咗破曉傳奇同人龍7

其他再睇吓先
玩咗20分鐘del撚咗
屌佢老母個劇情模式揀新手mode都難到仆街
難唔難睇你追求啲乜,正如有啲人會喺Minecraft會起多個香港出嚟,都有人淨係起泥屋都好滿足
如果唔介意外觀嘅其實唔使理添,啲基本functional嘅嘢都係撳個掣擺低就得,只係想整得靚的話就要用心機鑽研下;都係嗰句,唔intuitive
workshop都好多現成靚嘢用嘅

有啲動物比較難有,用錢買唔到,要草in-game積分redeem,仲要冇cheat code,都係幾需要時間
我整左個GROUP玩冷門GAME
大家有興趣可以JOIN
https://lihkg.com/thread/3222517/page/1
https://discord.gg/w8AfW5rMWk
隻老鼠1代-50%

等咗好多年 bundle減一舊都照殺了
冬季係咪通常減得勁過秋季
都想知
舊年秋特平啲
冇乜game買得落手...
+1想知,第一次跟季入game
基本上一樣
https://steamdb.info 睇price history
主要係冬特買GAME送卡
係買過2隻2022驚nom唔齊個badge
送卡係? 即係steam入面啲紀念item?
我都係拎哂黎賣
但可以集齊一套合徽章
有錢佬會買黎升LV
有買P5S(未玩)
係唔係買埋P5R,個故事會連貫啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞