其實拍拖同揾ptgf 既成本係一樣

323 回覆
218 Like 342 Dislike
由ip 4 loop到ip 14
Diu 覆錯
有冇攻略?
其實我開post都係想分享自己睇法啱聽就傾,好似你咁唔啱聽咪岀返去咪得你鐘意既留反對意見我唔阻你,但以為自己好醒揣摩人哋心理就少柒退一萬步,當你估中我心理,所以其他附和支持我既人又係同樣心理?你諗野都幾得意,所有人做同一件事得一個目的?

順便講埋,無人要踩唔叫雞既男人我由頭到尾都係解釋拍拖同ptgf 既相同之處,你要自卑心作祟覺得我係喺你面前炫耀自己有幾「豁達」我阻你唔到慢慢
你肯之餘,條女都肯先得次次都揀2人餐黎食咩
姐係邊間?肯答未
上次個ptgf唔肯含,屌佢老味學人做雞
點搵tg channel
唔同你講其他咩覺得啲女點點點,淨係同你講屌閪,有性需要有咩問題?人設計岀黎就有性慾獸性,乜覺得拍拖曬時間就唔可以提屌閪?因為我覺得唔使拍攝曬時間而用錢又可以解決需要好有效率又唔講得?不如執左個討論區佢啦,人哋講啲唔啱自己聽嘅說話就叫人唔好講依啲嘢,乜你咁專制獨裁自我中心架?
果d其實咪後生啲既hg
Who?
我同佢私底下溝通緊又要話你知?
Tg?
好多agent 換女
你經agent?
我以前用2000咋
Give me tg
係咪好似新既情侶個個都覺得好美好
可以一生一世咁
咁係你娶到個好老婆姐
另一半唔俾壓力自己已經執身彩
好多都係娶錯人

請珍惜你老婆
老實講如果你外型or把口得,有其中一樣其實溝女唔洗好多錢,出黎第一次請食飯之後如果大家有feel 既,第二/三次已經可以約上屋企 , 大家成年人其實d 女覺得比人屌都唔係咩大事 睇得出樓主同你都係冇乜嘗試或者經驗
兩樣都冇咪唯有叫雞
仲吹撚到ptgf 平過拍拖
而家d 雞炒撚到4k 1q ,
一星期兩劑每個月都成30k
我未聽過人拍拖要用30k
咁我依加俾佢地班女人屌咪好冤枉?第二三次已經上屋企俾人屌,其實同我講個啲ptgf 有分別咩爭在一個免費屌,一個收錢。咁收錢好啲喎
我真係唔覺得見到兩三次就俾人屌同我揾ptgf 有咩分別又話人地ptgf係雞好隨便,班港女咁樣咪仲隨便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞