其實拍拖同揾ptgf 既成本係一樣

323 回覆
218 Like 342 Dislike
女人拍拖既理由可能有好多種,但男人就得兩種理由:性需要同寂寞。

論財力:拍拖同Ptgf都係要用錢。除非你本身係一個好高質嘅player,高質到好似日本牛郎要啲女倒貼洗費,如果唔係大部分吃喝玩樂都係由男方出錢。

揾一次ptgf就1500-5500不等,低至打飛機岀火,高至中岀後入(有冇後入唔清楚,冇玩過亦唔知有冇ptgf 肯玩)。老實講,依家啲ptgf港女其實都幾專業,佢哋喺過程入面都會好投入,en唔enjoy 我就唔知,但最少我覺得服務周到開開心心。咁計返一個月去一兩次,拍拖都唔止用5000咁少啦。

論安全性:其實就唔使擔心會玩到有病,身體係佢地ptgf 既本錢,我敢肯定佢哋仲會謹慎過個客,分分鐘佢哋嘅衛生意識仲高過正常港女同埋講真如果玩女人玩到要咁
蛇𠺌驚依樣驚嗰樣,咁我就建議你可以乖乖哋得閒打下飛機算,因為只要有性接觸,就一定有機會岀事。除非你事前可以知道條女係處,如果唔係無人保證到一個正常港女有冇咩隱患/潛伏期。

可能有好多男人想渴望有愛,但今時今日有好多港女受過所謂既情傷,明白到感情路上最重要嘅係自己,佢哋最重視嘅都係自己。其實係冇錯嘅,歌都有得唱「自己都不愛 怎可相愛」,但其實愛情所謂嘅要愛自己多啲,係叫你唔好作賤自己,而唔係自私自利個種仼何事都擺自己感受做首位
清搵開d ptgf咁貴?
我平時1600-30005000個啲係學生妹黎,難道你有3000幾既學生妹介紹?
咁都講得出你好可憐
香港地溝女成本真係高
狗公又多, 趴係地下做地毯既都一大堆
正正經經叫隻雞係最effective

小弟三十三歲...無拍過拖...本身鐘意打下機同玩單反...而家係sf做速遞員...

我同佢係黃群識..傾左一個星期tg...佢同我講好想做我老婆呀..咁我地就係Tg拍左兩日拖..就出嚟見面...嘻嘻..佢個樣Ok呀.. 佢一見到我..就話好掛住我..同埋送左排dove朱古力俾我話係情人節禮物..之後佢同我去左影貼紙相..影左好多好多....差唔多影左$2000蚊...之後佢問我有乜情人節禮物送俾佢..我問佢想要乜..佢話想要iphone14...之後我就同佢出左部iphone14...重買左個小海綿case俾佢..佢好開心呀...之後去左食日本野..食左$800....

尋晚真係好開心!我覺得佢好純情呀~佢全程都唔敢拖我隻手...佢同我講,情人節會帶埋我送俾佢果部iphone出來同我一齊玩自拍....我好開心好期待呀.....原來拍拖係呢d感覺..真係好sweet....等我重係yahoo bid左幾隻xbox game諗住成個新年假係屋企收埋打..我尋晚返到屋企..上yahoo同個賣家講 :我有拖拍啦..我唔需要你隻game啦..我唔會出來交收的了..之後果幾個賣家即刻俾劣評我..嘿..班死毒男真係呢...我果刻完全feel到佢地酸到出汁啦....我訓前打左俾佢..不過佢無聽電話...可能訓左..我sd左個sms俾佢,同佢講miss you;) good night...之後佢sd左個sms俾我話 : ok thx.....

嘻嘻嘻...雖然尋晚用左成份糧..不過ok la....拍拖緊係咁架啦....下次出嚟問埋佢個名同問佢幾歲先... 祝大家都搵到自己愛的人呀! 加油豬唷 ;)
即係佢唔出錢就搵唔到同樣質素嘅女伴
女仔同佢一齊只係為攞著數

唔歧視
但唔好當所有男人都係一樣情況囉
都係架係我眼中除咗中學生既puppy love,香港地拍拖同ptgf 都係一樣
港女真係打扮下唔荒冇仔埋身,太冇安全感啦
其實都有少少道理,不過我諗大部份人都係enjoy溝女既感覺同過程
睇一次笑一次
改啲唔改啲
香港yahoo仲邊有拍賣
應該改coursell

其實我諗每段關係都有所謂既利益存在,好聽啲叫優點,難聽啲咪叫賣點。就連你鍾意佢份人個性格同心地,其實呢啲都係一種賣點,冇咗依種賣點嘅話你就唔會鍾意佢
咁我真係算失敗個邊中學都還好,大個咗根本一啲都唔享受溝女嘅過程,又麻煩又唔嗲唔吊
睇完 說服到我了
介紹d ptgf 黎先啦清
屌你香港地遍地黃金,tg gp 大把啦,如果你真係要我都可以幫你睇下

依d人夾人嘅我估唔係咁絕對掛
想要學生妹
唔係娜娜果d 喎
皮皮世事無絕對既我信有女仔仲好單純又有一個好男仔保護住佢,做對亂世佳人架。但真係好難好難
有既我諗,見過好似4800up,但我幾乎唔會搵咁細個嘅女仔玩所以真係要揾揾
點肯定係真
最驚見到原來勁mk
拿依個我有經驗,基本上好多都會出嚟睇吓先,唔啱你可以即走,因為好多相同真人分別都唔大,所以佢地都有一定自信。

同埋如果有女話咩要籌學費讀書先出嚟做,依啲十成唔會岀,多數買相話買完先岀雖然就我而言,話要買相先岀我已經唔會理
學到野 跟你搵食
層樓首期我太太比,
奶粉錢、教育錢太太比埋,
仲要佢人工搵多過我1萬
我係咪負成本?點解要搵PTGF
利申:各自搵OVER 50K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞