其實拍拖同揾ptgf 既成本係一樣

323 回覆
218 Like 342 Dislike
又嚟呢啲自我安慰post
毒撚真係好可怕
你以為?你青頭仔?
識大把17、18歲,單親家庭,死捱難捱幾十蚊pt寧願買channel Hermes俾條女都唔俾自己老母,仲要俾人帽;我朋友/我自己30歲,都要送十幾萬Rolex/Cartier俾女朋友,講緊條女已經唔算拜金level,仲要因為條女同居後返工遠,買十幾萬車

求吓你呢啲心智未成熟未出社會打滾嘅人,返去打飛機啦,唔好亂咁帶風向害咗其他未出社會嘅人
有你依個咁強大既例子即刻收左佢哋皮
依家連登啲厹護雞撚真係痴撚線,計埋數屌幾多鑊俾幾錢Q,on9搬咗出嚟同居,租金就兩雞,扑嘢就同嚟m一樣斷月計,等於用二萬蚊屌一次閪又點計啊?當你18歲先屌閪,屌到大學畢業都4年啦,根本過咗u grad唔會有以前中學嗰種頻率咁好心機日日準時4點放學屌閪飲人奶
樓主你廢姐
咁你條女消費成本咁大咪換過條囉,我自問拍咁多次拖都未試過平均每個月洗係條女身上超過5k
但你叫雞就換邊隻雞都係咁貴
咁你隻雞消費成本咁大咪換過隻囉

還返俾你
都黐撚線

啱呀其實做女仔應該要做Ptgf,俾人屌又有錢收,又有得食高級嘢,得閒又有名牌包包

拍拖都戇鳩嘥時間,免費比條仔屌,付出咗心機時間條仔又可以俾綠帽你,走Q咗佢

贊成女仔應該做ptgf 好過真心搵條仔拍拖
月租兩萬既樓,港女最愛既康城3房都唔洗,
你兩個人住三房做乜鳩
我都唔係細,每星期都起碼扑1次,條數點計,
你廢就唔好拎出黎講,
你要搵極端例子條女貼埋錢養仔都有添,你都on9
而家係你話溝女成本大,我一直都話唔洗好多錢,
唔撚識中文就收檔啦。
想飲人奶唔要老母既thx
分分鐘佢哋嘅衛生意識仲高過正常港女

你認真
講自己唔係細,但對於租金、地段、房數、生活、組織家庭、同埋工作完全冇概念你繼續鳩噏,係我錯
可以討論下我覺得姐
而家係你話叫雞比溝女成本大,我一直都話叫雞比溝女唔洗好多錢,唔撚識世界規矩就收檔啦

Btw提提你,出咗社會冇人溝溝聲咁難聽
始終覺得潔身自愛呢味野唔限男女,但我相信正常港女下面唔會0+0咁任開通道

飲你雄他奶
Agger 啲呃錢呃感情嘅拜金賤婦仲衰過雞
起碼啲ptgf都明買明賣唔會呃人啦
同你講乜都唔撚答,就話人冇概念,叫雞叫到傻左
條女唔比屌/消費大可以換過條,
你隻雞比個7折你都仲要幾千蚊q, 吹撚到平過溝女
咁依家答你囉,如果我要近地鐵係咪要貴啲啊?咁我要養狗係咪地方要大啲啊?咁我返到屋企要做嘢,條女又WFH,咁我要書房係咪好合理啊?咁樣兩萬蚊租金係咪好正常啊?

唔想繼續同個傻嘅拗,你一律當我錯,你繼續護雞,等將來社會證明你啱sorry
你無限要求咁可以100k 一個月都唔夠添,搵野黎嘈,你叫雞都可以成萬蚊隻啦
我錯等你中學畢業教我世界真理
雞唔會嫌你張銀紙係渣打唔係中銀,
但買Hermes佢會嫌你係garden party唔係birkin
巴打心水清
唔知拗嚟做咩,
溝到女,有能力嘅咪繼續溝女,
死都溝唔到嘅,唔通仲夾硬溝咩
拿拿淋去玩、搵ptgf 之類囉,
都冇乜好judge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞