其實拍拖同揾ptgf 既成本係一樣

323 回覆
218 Like 342 Dislike
唔係想講拍拖定叫雞好
純粹想講 你媾女 條女都一樣有Ex 一樣有SP 差在你知唔知
唔一定清純就冇試過
認得樓豬個名 on9仔黎
睇埋你篇文 on撚99 confirmed
咩女人可以有好多理由 咪一撚樣 又係度計咩成本
屌你老母 愛情有得計就唔叫愛情啦傻鳩
拍過拖扑過野未呀
mk妹先正
平時佢地咁憎毒撚, 望下佢又話視姦, 拎起電話又話偷拍, 我比得起錢佢咪又要除
總結:一係ptgf ,一係處女
但我唔認得你喎認得都會同你拗下既但依加都唔知你依啲小薯仔係邊度彈岀黎你鐘意講咩就咩啦
但mk妹好少做ptgf 俾mk仔免費屌多,接受唔到俾毒撚屌
依家咁多你依啲人
自己係雞蟲但唔會俾下一個女朋友知
避都冇得避
真心覺得拍拖前要雙方驗身
啲臭閪港女檸本身連做普通fd都要揀樣,同揀男朋友條件一鳩樣
而唔係理有無共同話題
你咪同下條仔講驗下自己揀既男朋友都信唔過,都睇得出你嘅眼光有幾廢,陣間驗完無事但過左排就俾人中岀即飛就好笑

唔通個個都靚仔大隻媾死女?
拍過好多次拖
但完全唔enjoy媾女過程
文字藝術好撚攰架大佬
樣就其次啦,正正常常はok。我諗經濟能力同家境、高度依啲重要啲
雙方驗身保證雙方啫
你依啲人日日話港女係公廁吖麻
有你依啲雞蟲著數啦 咁又唔滿意
你幫我定串我

唔使同佢地依啲人拗啦,佢鐘意既話我殘廢腎虧都得,反正無意思佢都係駁唔到我講既事實
幫你串佢

媾女既時間我用黎打機/做運動仲開心
橫點都係想屌下閪出火

利申已婚, 廢事畀人串單人毒撚
咁你用咩心態結婚?
定結婚唔同拍拖
咁就唔好講到愛情有幾偉大啦傻閪連基本信任都冇拍咩拖?

男女雙方使唔使扑野前簽張確認做愛書先?你話嘛保證雙方嘛,戇鳩

講真既,如果連帶眼識人都唔識,揀着我呢啲雞蟲,你都算抵死
不能認同更多

你呢種人真係千祈唔好去拍拖

就算拍都絕對唔好結婚絕對絕對唔好生仔

不過係你係咁姐 真係唔好拉哂其他男人落水
梗係唔同啦
拍拖just for fun,結婚好認真
見過收8-10k又西又唔係靚 肚腩突過波
大家咁話啦
你地揀中啲公廁都係你地冇帶眼識人你抵死
你識到好女仔結婚就唔使幫我啦始終你結左婚有承擔同我依啲當港女係玩物唔同
拍拖還拍拖
結婚還結婚
但就算結左婚, 你都會悶架麻

我30歲都未夠
無乜意外隨時活多6/70年先死
有時間咪出下玩下refresh下

如果咩都唔嘆下
真係死都唔眼閉

利申好愛老婆, 同佢生活好開心, 性生活美滿, 出左糧大部份歸佢管
笑撚死 小薯仔 講緊你寫嘅野有無問題呀傻鳩
你係度講資歷 成個老屎忽咁拎上連登時間打飛機 你玩得多連登唔代表你講野岩呀弱智
屌你真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞