其實拍拖同揾ptgf 既成本係一樣

323 回覆
218 Like 342 Dislike
咁你嗰個係 FTGF,唔出糧就唔開工
人地點諗關我咩事實際上扑野都唔係咩大事,
如果過程享受又岩feel 有乜問題
個分別咪就係你要長期付出金錢,同埋冇感情係入面,
你要搵個入戲又肉緊既雞要加幾多錢阿?
有時興起一晚兩三q 你諗下幾多錢,點會成本一樣
咁口材同埋其他條件(肌肉/車/樓)可以後天發展
認真一問
ptgf如果搞埋 咁其實咪即係g
點解仲叫ptgf 我一直以為ptgf好pure好true剩係行街睇戲食飯摸下手仔咁
無話關你事講下姐。
咁其實見得一兩次都冇乜交流架啦,享受過程同啱feel都套到落Ptgf
的唔起心肝,都係叫雞算
酒店雞咪貴啲
學生妹都5000幾
搞到我心郁郁想試下
溝靚妹而家洗唔洗咁貴
十幾年前兩個人都入學生我出3千已經包好多搭車食飯買禮品
仲要sms係咪就咁iphone 4 加多個1
佢會話你萬中無一
或你老婆少人溝 blablabla
拍拖都長期付出金錢喎所以就我而言,我揾到入戲嘛
溝女成本越來越大

溝女果陣
-要做主動角色,又唔可以同時約多個女仔單獨食飯,唔係會比人話狗公

-食第一餐要由男方悉心做哂安排,同埋請食飯

-要預左食完第一未必有第二餐,或者食完第一,第二,第三餐後,個女仔已經同你講搵到男友,又要回到起點重新調整心態溝另一個女仔,又要悉心安排第一餐

成功溝到女
-原本男性肯為女性包洗費唔係因為錢多,係重視大家既關係, 點知依家男人包洗費變左老溤
總之包洗費雖然未必會戴帽,但唔包就戴硬

-要忍受女朋友脾氣,就算係女朋友唔岩在先都要忍受,仲要耐性開解佢,氹佢開心

-特別節日都係要由男方諗計比驚喜女朋友

-男方會容易戴帽, 因為香港女仔無論點都大把人溝,女朋友冇左你仲有大把男人追,要出pool唔難,但男既冇左女朋友可能要花一段時間才能出pool

籌備結婚
-買戒指
-諗計佈置浪漫環境求婚
-影婚紗相
-租衫
-比女家禮金禮餅
-律師費
-婚禮攝影團隊
全部洗費都係由男方出哂咁濟

仲未講婚後生活
點解係香港男人拍拖咁撚攰
關我地撚事咩on9仔
做乜鬼岀租女友咩
上面咪講左囉,你要搵個又肉緊又入戲既雞咪貴囉,
岩岩初拖扑野果種感覺爭好遠
你自己打定cap 返黎?好詳盡
你00後?
深度交流
你1q都3k 以上,我成個月扑夠十次都唔洗啦,成本一樣唔好玩啦
今時今日食日本野800蚊太平喇,要搞搞佢
其實只要你拍拖拍得足夠長,你就知其實冇所謂感情

如果唔會拍得長,啫係同ptgf冇分別囉屌
佢00後?
我唔同你嘈所謂感情啦,但金錢成本一定係ptgf 貴好撚多
唔可以話冇既,只係有冇你都唔知姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞