其實拍拖同揾ptgf 既成本係一樣

323 回覆
218 Like 342 Dislike
我估我同我條女..weekend兩日, 一個月八日
計多少少當一日一餐$70, 一餐$100, 八日兩個人就$2720
行街買野唔計, 睇戲當AA..都睇唔到幾多次
我估$3500兩個人度掛, 都未必洗, 有時仲佢煮
其實都好depends既, 佢生日或者聖誕節呢啲, 一日都未必止$3500
普通日子黎講可能係咁上下囉
$3500兩個人仲要係總數, 除返開一人一餐都係$1750
應該同樓主上次答你$2000差唔多
3500兩個人仲要有免費同有愛嘅sex⋯
算啦呢啲機會唔屬於我
有咩group
所以個結論咪就係你睇唔到/忽略左個成本
你好聽既咪樂觀
難聽既咪同手joke冇分別
唔理性地假設將來會美好叫樂觀
唔理性地假設將來會唔美好叫悲觀
我只係理性地陳述眼前現狀
正如我都唔會拎無發生過係樓主身上嘅叫雞潛在風險成本同自己比較

況且離唔離婚一唔一生一世我唔認為有幾大件事
合則來不合則去
從來唔主張勉強同唔適合嘅對象一齊
咩叫免費先
有問題要用心力時間溝通了解攞共識
天下間邊有free lunch 爭在你用咩換餐lunch返黎架姐
咁呢啲係基本嘢,拍得拖實要付出㗎啦,食得咸魚抵得渴,可能會好多嘢煩,但當中開心甜蜜被愛嘅感覺係用錢買唔到
結左婚 生埋仔女 好成功既人都可以叫雞

但要唔要宣揚叫雞、做雞係正確觀念
係好值得你反思

或者我get錯你開po原意 你係咪好純粹咁比較緊叫雞同拍拖既金錢支出同其他方面既得著?
其實我唔會認為叫雞係正確觀念但我亦唔會覺得傷風敗德。

由頭到尾都係咁講,係有班人係咁扭曲我意思又話我覺得叫雞好自豪,cls
希望你講既上面幾位師兄生性
生女唔洗做雞 生仔唔洗教佢叫雞
你可以話基本既
純粹on個topic黎講: 你俾錢洩慾, 同你拍拖有得洩慾
係兩碼子既事黎姐
前面你付出金錢去換需要, 目的簡單直接
後者就你要出時間出力出腦出錢, 順便換取需要
兩者又好難拉埋一齊比較既
咁我改一改

但要唔要宣揚叫雞、做雞
係好值得你反思
拍得拖就一定唔會淨係為sex,如果淨係想免費sex嘅不如揾sp
有冇近期reports?
。有冇keywords?
一個月3千幾差唔多啦
09年果陣都要
依啲要搵唔知幾多錢先解決到既問題
啲下咪無底深潭
玩開投資既就知風險收益無法量化
兩種女人啦
隻雞會唔會喺你做緊野
好忙果陣搵你溝通 你條女就會啦
你搞第2隻雞會唔會嬲左你
你條女就會啦
你亦都唔會浪費心神去同隻雞相處啦

包養果種另計 第三隻玩法
例子 大劉啲前度
已pm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞