YouTube 開始要求用戶訂閱 Premium 才能觀看 4K 影片

216 回覆
12 Like 199 Dislike
你估係高登咩 邊有可能取代到
我住左美國太耐。睇英美劇字幕通常唔開。
反而係睇日韓劇先需要用字幕。
我而家join左既有Amazon Prime 、HBOMAX、Netflix、CrunchyRoll。
都唔算太貴。至少平過仆街美國Comcast有線電視。唔係因為要睇live sports F1、MLS、NFL, 一定一早cut左個有線。
玩過2077未?
youtube music
免費係最貴,呢個道理都唔明?
上左4K storage + bandwidth 都幾倍上.
以前480p去到HD啲人拍片唔係為view數搵食一樣可以好有趣
cut 拍片分成先係應該做嘅嘢
好多歌都喺影片cap出黎,音質良莠不齊
steam都係咁玩
勁撚仆街
仲話dont be evil
硬件台係咪姐係電腦台
youtube都關事既咩
對google 冇咩好感

人做佢又做

未出ios 一早有android 又唔撚出

樣樣新project起左個頭攞左新聞 就極速摺埋

遲早gmail 都要訂閱 問你死未
4k流量成本好撚大要俾錢先睇好合理
上面啲人知唔知twitch韓國因為成本問題要鎖720p
其實仲有選擇架
你可以唔睇youtube
講到咁 不如罷睇啊
真 觀感問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞