模擬經營遊戲來講你覺得最好玩係邊隻?

785 回覆
364 Like 18 Dislike
唔好意思
1同2既畫面係差唔多?
冇玩過2
玩完1就去左3
OpenTTD 簡單易上手又㩒玩
用咩美化mod?
想玩返便利商店!但搵唔到下載link
Transport fever啱鐵膠玩
GOG係?
Steam唔係買斷既咩?🤔
全部game都喺steam度買
巨商
我有 但唔記得邊到搵到
https://www.gog.com/
喺 Steam 買 game 等同租 game 玩,所以啲人成日話喺 Steam 儲 game 真係得啖笑。消費者根本冇擁有過嗰隻 game,噉又點儲?只要 Steam 一執粒,cut server,全部 game 都會玩唔到。
用兩部冷氣機雪凍d空氣到負50度,佢經過d密封食物就可以做到負18度deep frozen永久冷藏
密封既食物可以用自動執野機打斜角抽咁食物出黎放入普通雪櫃到,我最多儲到超過3千萬carloris
利申而家只玩最hard mode
我都好想玩返邊道可以玩得返
我玩過90%呢個post嘅game 除咗遠古果啲法老
冇話分男女㗎
主要係睇你想開心求其玩定係認真投入
有時會玩啲沉重啲嘅Frostpunk
有時又玩啲on9 game bear and breakfast
其實sims玩室內設計都好玩
仲有係睇你接受咩graphic
玩唔玩戰鬥系統
如果你玩開animal crossing咁你可以買Disney dreamlight valley

利申:女人
Sim tower
Simcity 4
路過忍唔住
屌你老母
創業王真係一流,識野
創業王以前聽過, 真係已經唔太記得係咩黎
今日試左你呢個方法 即刻入到game 真心好撚多謝你
Frostpunk 好深刻,之前玩DLC The Last Autumn玩到好痛苦,啲人日撚日罷工攬炒
除此之外 age of darkness 幾正經營守城類型,同they are billions差唔多 但難玩啲同新款,而且官方依家仲更新緊
BTW期待Frostpunk 2
宜家仲有冇玩?
GBA玩到PS5添我老公話點解用PS5玩隻電話game
你老公好無知下一個系列要由超任時代生存,依然keep住有新作出,keep住吸引到新fans,根本一啲都唔容易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞