模擬經營遊戲來講你覺得最好玩係邊隻?

785 回覆
364 Like 18 Dislike
因為臨出果陣EPIC俾咗錢獨佔,所以果期俾原本喺steam預購咗嘅人屌到仆街

不過UBI啲GAME一定係用返佢自家平台買,解成就攞夠100金幣就有8折
三國志11我一早當左經營game
你有經營過?
frostpunk
夢幻西餐廳真係幾好
鳩玩會1星都無,但只要學識分配人手同睇反應整menu就已經可以上4星甚至5星
然後仲有調整口味可以比人玩得更深入
重有隻N年前已經出過
叫Jurassic Park: Operation Genesis
玩到高難度全部都係用同一個起法起... 好撚ON9

玩下THEME 就冇咩所謂0既
有冇 人玩過Railroad Tycoon II?
岩岩出新update
一樣難玩到仆街 完全唔知做緊乜
女仔啱玩邊隻
入門咪two hospital 最簡單
simcity 4 我覺得係好玩過SKYLINES

第一次玩SIMCITY 真係可以破產
新疆集中營模擬器
anno1800 其他垃圾
Dong ... Ooooooo
個openrct2 要點玩?
Steam度買Rct2 ? 咁同原版有咩唔同?
我見steam 有隻classic 畫面好似靚啲
是..!
用 Openrct2 開原本隻game 嚟玩,Openrct2 會 keep 住 update,令到隻 game 越嚟越多 option 俾你揀。
就好似而家個 save file format 轉咗之後,隻 game 嘅建築數目上限高咗。
隻 game 我建議喺 GOG 買會抵啲,因為 Steam 啲 game 係 DRM,買唔斷隻 game。
rct classic 係手機game port 去pc
two point悶可以試project hospital
不過得個起字冇乜任務
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞