[角川+DMM]艦隊Collection [83] 十月中完活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
瞓,明天繼續,今日黑仔到癲,再打落去都無意思
今日成績11進4入王
連續4場都直接收隊了 明天會更好
收左隊了
再打落去san值會歸0
空劣流冇研究過
人選咁怪既抄邊度山i
空劣流我試落其實唔差
roll得好少少既話應該就斬到
4場入面唔計2場反航+大和唔摸之外,其餘兩場夜戰分別係6打3殘血同4打2,但友軍兩次都係5部意粉同夜戰無人ci打王
最近個場連續三隻打王無ci

暫時最大問題係道中爆到9彩
人選係跟島風
用大和+iowa既原因係我無武藏
有無建議點改?
E6應該會打乙
唔夠資源咁打落去
點解會有迷路
Kamo又2隊
等玩空劣既高人指點吧
E5打緊甲?無武藏不如轉乙反正你E6唔係打甲 你用英驅唔係唔得 但你魚雷唔夠修低運又唔打洞裝水見 好易打唔穿 道中你係爆c點定魚點?
無隼鷹都可以考慮Bay嘅兩個>20格仔
簡單講下我覺得有問題嘅位
1.大和如果想拉滿特攻+單擊可以3主1副 拎走支綠炮 同埋你支試513呢 未做任?
2. E3隻F4U4做咩唔用佢係分類3倍卡 可以換走1隻ju87c
3. 有隼鷹唔落落Bay又係抄中風島中伏
4.與其放水戰架不如落亞特防空算
5. Catalina 放最尾 空喪佢自己死左無得救人
6.以你魚雷改修英dd應該打唔穿機率都大 可以考慮換poi同綾波上陣 我見兩隻都好似有打窿
7.長波唔係d3炮唔知炮雷ci定三雷ci邊個好d 你㩒下計數機
8.無畏15格放倍卡艦戰 隊長機換翻上去 隊長機放15都係會被清零
9.斬殺唔該刷滿熟練 斬唔到就f5 就其係你明顯唔夠傷害 要搏爆擊
10.唔知你道中邊點爆 但正常都係出潛支+二隊食春藥

入王打多幾場feel到唔對路就轉吧 我暫時未見到非大武打E5甲通

1. 無武藏做唔到落去,大和任要齊大武先解到
10. 道中主要係爆潛點,其實我係24閃,有落潛支援
起手打到得返一部潛都可以一發入魂,除左衰黑仔我都搵唔到原因

其他我再研究下,但其實打落無你地想像中咁差
有兩場差少少就斬到
但不過你放心,我唔會強行衝甲,我有set資源限制比自己,到左個數就會轉乙
同埋可唔可以唔好再出意粉支援比我
十月月曆係時雨
鳥風網害人不淺
潛點唯有洗臉加油吧

消血道中真係俾390同大屁股院長玩到血壓高
斬殺拉滿24閃都+1隊掛曬女神
然後道中出東海潛都會有時剩1部爆鳩我2隊
琴晚係黑到6連退 今朝第一場就斬了
睇返我果隊用到2bb+3cv,2隊cvl
淨係個E3已經噴咗我6萬油
話說陸航去邊度刷比較好
無畏 f4u1d同江草換位 隼鷹tbf同村田換位 其他無咩問題了 祝旗開得勝
E5 馬戰神單拖出門第一點潛點可以刷曬兩隊
thx
打完6-2 6-3瘋狂勸退,斬殺仲得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞