[角川+DMM]艦隊Collection [83] 十月中完活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
打錯 jervis先啱 龍鳳擺尾
Ok
再下場執
我龍鳳應該都頂配掛 磨血試過炸王700幾
但你都見 今次兩下miss….
3w3s/3d/f4u2n/f6f3n/max士巴拿 好似係咁 退一步好似係3d轉偵察蚊拉盡234
我係咁配
但要佢入到夜未中破仲要點到王+中+爆擊
岩岩個場日戰比隻中破Ne改一野點爆
On99 運game
卡左6場
3場都打到隻王紅血
又係黑仔要卡返排
希望E6順d

叫一叫春日戰斬左
On99
外出工作完返Office第一場
o點大破日進
正想講換走方舟同雙J呢三個倍卡陷阱過左就好
我雙J過E5
完全係運game
同一隊冇換過裝可以日戰差d S / 比人打到仆街
佢地係E5倍卡唔高 計翻輸出唔夠日本甲驅我係直接上綾波長波夕立 不過斬唔斬到主要睇特攻同空母 只係換走佢地可以再推高d個斬殺率
佢地可以反潛一下
道中斬殺唔落東海
淨靠反潛支援唔夠
2隊帶雙J+龍鳳起馬都3先反
因為要頂C點警戒我係食春藥碌過但入王都係中破兩隻dd但日戰個個癲左完場殺淨470血王 入夜矢矧一個爆擊ci左473收左佢皮
明明用E3艦拉多兩隻未用過既DD去打E5-3
跟住出去貼E5-2話唔比唔同貼紙一隊
是否on9
清睇攻略細心d
出左友軍

又係時候開始攻略(接受苦難)
用長陸岩哂
第一個點霞大破
我海峽章嗰時讀大學仲可以打全甲
去到Jervis嗰次活動咸魚咗次之後就永遠關底打乙算
返工已經唔開心,返到屋企仲要打活動打甲自虐
真係人都癲,玩到懷疑人生
而家轉咗休閑玩家,每日打演習升艦,收一兩次東急
長草期升到新艦,回到十五萬資300桶就算
雖然冇戰果同甲級裝備
但靠食老本前段打甲 後段打乙都足夠
重點係打乙真心爽,起碼唔使道中大破先
(我係唔用女神派)

而家活動又長又臭,同以前好用心設計嘅關卡冇得比
6關加埋啲王根本E20都嚟
甲級一唔打一次冇咗件裝,下次活動可能就差嗰件裝
如果唔係掛住班艦娘棄咗坑十世
最深刻真係海峽章果次活動,感動到喊咗出嚟
希望動畫都呈現到出嚟
仆街夕張唔cut in T 有利 差126 斬

btw 友軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞