[角川+DMM]艦隊Collection [83] 十月中完活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
希望田中出隊「強」友軍,唔係觀光友軍
https://aircalc.page.link/ECXY

幫Sara上齊倍卡,同埋你本身得78%空優,而家調到99.5%,不過你個二隊輸出好明顯唔夠,最好等埋聽日友軍再打,妙高好尷尬,無論係二連定轉雷CI都係無輸出不過你無北非換咩都係差唔多,基本上得夕張有機會打得入

而家有幾樣野可以諗下ge,一係賭長門爆頭,比佢帶2號+3號車+炮+彈,爆擊可以殺到王,另外就係將東海隊陸航轉陸攻飛埋王,因為你二隊輸出太低,一係要日戰清得好靚,一係友軍好Carry,唔係都好難搞
唔該

我聽日先打
你自已再執次陸航掉上黎
雪風雷CI 都無PT
btw 你長陸只係要3隻DD就夠 落多隻龍鳳夜有無?
妙高個位都好尷

試左用你手上陸航配三隊空劣入王,盡用倍卡機,不過我唔係玩三隊入王,唔知係要神風定空劣,拋個磚,歡迎各位大佬指點
如果你無裝無艦要打2連
索性拎住摩耶2對空主炮CI+2連 3式彈好似對佢無用
然後解放隊1隻呀特 換水戰架解放伊勢
定係4格水母 戰車2炮2連打傷
除非上女神 唔係既就唔好3飛王 門神爆都爆死你
有友軍 本身唔難斬 入去抽多幾次獎好過
佢d魚雷0改修雪風二連內火max打港灣已經算比較有用
龍鳳E5用左
都係打唔穿
瑞鳳有無 落舊夜把手
佢二隊接近0輸出未知友軍咩料情況下女神流+三隊飛王做比長門爆頭係我目前覺得最有機嘅打法不過都係等友軍出左再睇下點搞
咁你要睇佢有無上女神
呢次出門12閃就一定要架啦
E4P2藍條交左
甘比係咪都落得2隊
輕空得番飛鷹同未改二Gambier Bay
仲有6個女神
你睇下你落唔落隻CVL落去
TBM F4U F6F3N 啱啱好齊倍卡432都唔少傷
甘比改到2 仲可以食埋倍卡至少可以填補你2隊1隻輸出力
F4U2N 唔係艦爆個架
如果你落CVL 咁隊1個制空又再鬆動啲 配合呀特轉水戰架
可能解放到隻伊打2連
我冇甲板…
飛鷹改2左未
想問下個陣有冇野要執
定係純roll鎖頭
水打係咪無限2隊落咩種CVL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞