[角川+DMM]艦隊Collection [83] 十月中完活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
佢得6舊女神 其實3隊飛王咁撞法好似唔係撞得好多次
能代我覺得換番亞特好似好d
而且都全艦戰 拎一航出黎5格?
見好似仲有隻加賀未貼
換邊個上去都係唔會抽得乾門神 咁不如上多手輸出搞掂港灣同飛行場好過
入E6
雖然抽唔乾 但唔防空就真係白撞 會好慘烈
改2咗未
道中又空襲又雙主任 抽唔乾我都想放隻求安心
btw 之後仲有多批友軍 應該可以等埋再打
改二咗有打窿
等就一定叫佢等架啦
只係以佢呢套裝到底點樣最優化
到底集中入王定係入王集中火力
係佢得6女神情況 我自已唔主張集中王點火力
https://aircalc.page.link/ox6r
如果有加賀就咁囉 夜戰再扣多一手
不過聽日有友軍睇下有冇得躺平囉 去到斬殺真係唔會同門神磨爛蓆全閃碌過去算
如果新個批友軍夠勁
可以2隊陸航王點 1隊純陸戰洗門神 求入王roll鎖頭
留意翻一隊得一隊陸戰洗加埋阿特同flet其實都係得10%罰到佢企
係 如果聽日隊野係勁嘅
2隊抽乾門神保平安入王靠友軍撞算
得翻一隊陸攻入王就要考慮呢兩波+支援可以收到二隊幾多
唔係一陣一個唔好彩胸熱啪左落前面就含得 唔好太依賴友軍
就算抽唔爆齊4格 抽爆一半唔洗一下大破夠入王都好過
下面個幾隻都係求刷傷 中破都無所謂
我自已唔撞T不 1隊飛王+空戰+王支+開幕係夠清2隊
當係博下 始終我覺得入到王roll下都好過比人踢出黎
如果全女神全婚 我就會allin王點 博佢一take
你個陸航同事主個陸航質素應該有一段好大嘅距離喎 定係諗住神風用B25*2+銀河+79bis撞入去
我神風架渣 刷齊熟咁撞
因為我自已試完3隊飛落去都係打爆2隊就完 對1隊都唔會有特別傷
落1隊都撞得爆2隊 咁飛2隊去Y仲好
唔洗全女神 一隊下4都夠做 上2你大破左我會直接下一場算唔比佢賭第二輪先翻生開胸熱
打落一隊個目的係收左下面砲台令到胸熱個三炮都做到有意義嘅輸出
6舊 下4唔好彩都只係玩到2次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞