[角川+DMM]艦隊Collection [83] 十月中完活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
點解係第3陣型
想把脈請貼link好似上面巴打咁配裝+裝備表 唔係嘅話好難討論
sor 記錯另一隻有改2
你睇下你要唔要試下落 3夜飛機+ 夜把手
我覺得會大輸出過以家個組合
不過你得56LV又

https://aircalc.page.link/AN5p

E6P4 削血

斬等聽日友軍再諗諗,應該唔用黎換隻水戰架
極度唔建議CV做輸出 個空機率太高入到去打唔打得出有效傷害都成問題
同埋斬殺6波飛入去係梗左咁款 理想嘅開幕係要剩翻一隊頭5
然後亞棍我會直接收走 即刻搵張圖紙翻黎能代改二代佢個位
我都有諗過推佢隻夕張上旗艦 但感覺一隊會收得好唔乾淨 唯一一個北非好易撻Q CV果邊我果陣係無畏藍紅綠綠 可能格仔夠大無清零 佢兩下單殺左船渠姬 妙高個位有無得搞搞佢 真係好雞肋

我嘅話會咁去 蚊係倍卡陷阱黎我唔會落
AU1空機率45% 入到王房得翻唔知幾多架
咁不如我直接罰佢企然後收走埋阿特上能代帶內火打個二連幫補下 三號BB轉colo/黎姐打傷 但係邊個實際高傷就要事主自己篤下機了
本身唔結婚嘅長陸去到99lv都係得62.28%發動率 睇第一輪肯唔肯開已經定左個戰局咁款
正常打完日戰最多剩4唔係基本上係唔洗斬 放蜜瓜係頭係加爆佢ci率搏冇左旗艦保護會鎖頭
等埋聽日友軍再過黎幫手收下面隻920嘅話期待值應該唔低的
啊仲有陸奧 我會賭胸熱唔用連擊 上多架內火比佢 咁樣正路就一隊一架3號車2內火 2隊兩架2號車 咁樣
4格水母咪得 唔洗改能代啦
同意空機率太大 所以我都只係一航4綠1AU放最大格
啲雷無改修打唔打得穿呀
我覺得純拎制空就算
行完道中再入王好多時都冇哂攻擊機
不過其實都係F5架啦 刷完熟都係F5到斬
我入得王既場都只係飛一隊神連王支連開幕係夠清晒對面2隊
差在有無開T 唔開T就含 開完就斬咗
唔關熟唔熟練事 係入到王房得翻好少機咁咪冇攻擊力
https://aircalc.page.link/Sa9L
我自己執嘅話會係咁 睇下各位巴打有冇更好嘅建議
事主本身嘅改修太嚴峻好難執
我意思係玩空母流都係賭 反正都只係F5
都係F5 不過冇攻擊機都係罰企多 放黎好似冇咩意思
個問題係佢無更好嘅野 上得3戰就唔似夠制空
金魚唔對空CI?
都可以嘅 但變左夜戰實際得翻三手有效輸出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞