[角川+DMM]艦隊Collection [83] 十月中完活動

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
係咪下星期完活動

而家先喺e5p1磨緊,資源低補同得200個桶係咪可以放棄打甲
其實已經想退坑非活動期直情無login
部北非戰車3號係咪咁重要?
終於出左麻省啦
仲有一個禮拜都冇就完活動
唔知趕唔趕得切呢
好似黎明咁講其實作用唔大,淨係去北非先有用(好似係)
有冇人好似我咁中左d稀有艦既2號機會唔捨得掉
搞到越積越多

今次攻略期間跌左Commandant Teste 2,3,4,5號機,到而家一部都唔捨得拆
今朝先忍痛食左Helena 2同3號機
每次活動都出一兩部比我 咁搞法真係唔撚掂
睇嚟完咗呢次活動要斷捨離一次
撈brooklyn撈到牙洲4號機仲要係門神出都唔知拆定留好 咁多大艇又唔知有乜用
出改修食大艇果陣你就唔會咁講

好似海防支垃圾炮咁
話說Commandant Teste留幾多部好
長鯨有無需要keep 2號機
牙膏今次撈到兩架keep曬短射程水戰架幾好用
要拆好似要活動完前拆唔係好似會影響到下次活動同一隻船掉率

同埋巴打仲未通關咩
仲未撈曬d新船
岩岩先出左麻省 仲有3部要撈
乜幾時拆船都會有影響嘅咩
第一次聽
commandant咁有用留番兩三隻都好
長鯨橫諗掂諗都諗唔到有咩用 雖然我都有部2號機
牙洲我拎完大艇就拆 艦留2號算
暫時只有KEEP外國艦同特別艦種
(某D農場唔計, 升完先食, 例如天津風)
之前KEEP既有海蓮娜同柏斯4號機, 兩部意粉艦去到3號機...

今次無DROP新艦但係法國水母同戰艦啱啱DROP 2號機...

其實我都諗最多KEEP 3就夠...
same here
暫時淨係lock左2同3號機
考慮緊lock唔lock埋4號
長鯨應該都lock埋2號
你見我秋月都五號、照月四號、初月三號、涼月二號
就知
天津風積左一版 但係的唔起心肝去搞
我北上大井都未練啦
唔撚怕
我都想有一版天津風比我肝
件提速裝嚴重不足

屌你老母 卡左5場E5
岩岩呢場入夜5打1都打成咁
屌你老母特登唔比過
龍鳳同janus調翻位先 龍鳳頂配嘅傷害真係爆炸級別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞